17 november bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Donderdag 17 november organiseert Stichting Huurdersraad de Kempen samen met WSZ een bewonersavond voor alle huurders van WSZ. Dit keer krijgt de avond een andere invulling dan andere jaren. Huurders krijgen op een informatiemarkt de kans om al hun vragen over woningtoewijzing, inschrijving, nieuwbouw, renovatie, verduurzaming en leefbaarheid te stellen aan medewerkers van WSZ.

Alle huurders zijn uitgenodigd voor de bewonersavond
Deze vindt plaats op donderdag 17 november. De Huurdersraad en WSZ verwelkomen de huurders graag vanaf 19.00 uur in het Hart van Hapert. Om 19.30 start het programma met een ontvangstwoord van Rob Wullems, secretaris van de Huurdersraad. Vervolgens licht penningmeester Jan Schoormans de financiƫle gegevens van de Huurdersraad toe.

Een informatiemarkt waar huurders terecht kunnen met allerlei vragen
Wilt u graag weten hoe u in aanmerking komt voor een andere huurwoning? Wat WSZ doet om de woningen te verduurzamen? Welke nieuwbouw- en renovatieprojecten op stapel liggen? Of bent u nieuwsgierig naar de initiatieven die WSZ organiseert om de leefbaarheid in de wijken te vergroten? Of heeft u een andere vraag aan de medewerkers van WSZ? Kom dan naar de bewonersavond op donderdag 17 november om 19.00 uur in het Hart van Hapert. Stichting Huurdersraad de Kempen en WSZ zien de huurders van WSZ graag deze avond.

Deel deze pagina

Print pagina
17 november bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Lachgas valt vanaf 1 januari 2023 onder de Opiumwet

Dinsdag 29 november 2022

Het is verboden om vanaf 1 januari 2023 lachgas te verwerken, te verkopen, af te leveren of te vervoeren

Lees verder

Succesvolle bewonersavond

Maandag 21 november 2022

Op donderdag 17 november organiseerde Stichting Huurdersraad de Kempen samen met WSZ een succesvolle bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Lees verder

Hoogste punt woningen plan Leeuwerik Hooge Mierde

Maandag 14 november 2022

Op 10 november werd de vlag gehesen naar het hoogste punt van de 4 woningen in plan de Leeuwerik in Hooge Mierde

Lees verder