17 november bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Donderdag 17 november organiseert Stichting Huurdersraad de Kempen samen met WSZ een bewonersavond voor alle huurders van WSZ. Dit keer krijgt de avond een andere invulling dan andere jaren. Huurders krijgen op een informatiemarkt de kans om al hun vragen over woningtoewijzing, inschrijving, nieuwbouw, renovatie, verduurzaming en leefbaarheid te stellen aan medewerkers van WSZ.

Alle huurders zijn uitgenodigd voor de bewonersavond
Deze vindt plaats op donderdag 17 november. De Huurdersraad en WSZ verwelkomen de huurders graag vanaf 19.00 uur in het Hart van Hapert. Om 19.30 start het programma met een ontvangstwoord van Rob Wullems, secretaris van de Huurdersraad. Vervolgens licht penningmeester Jan Schoormans de financiƫle gegevens van de Huurdersraad toe.

Een informatiemarkt waar huurders terecht kunnen met allerlei vragen
Wilt u graag weten hoe u in aanmerking komt voor een andere huurwoning? Wat WSZ doet om de woningen te verduurzamen? Welke nieuwbouw- en renovatieprojecten op stapel liggen? Of bent u nieuwsgierig naar de initiatieven die WSZ organiseert om de leefbaarheid in de wijken te vergroten? Of heeft u een andere vraag aan de medewerkers van WSZ? Kom dan naar de bewonersavond op donderdag 17 november om 19.00 uur in het Hart van Hapert. Stichting Huurdersraad de Kempen en WSZ zien de huurders van WSZ graag deze avond.

Deel deze pagina

Print pagina
17 november bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Woondeal voor 45.000 nieuwe woningen in regio Zuidoost Brabant

Maandag 13 maart 2023

Provincie Noord-Brabant, 21 gemeenten en 13 woningcorporaties tekenen samen met minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, de regionale woondeal Zuidoost Brabant

Lees verder

RRS maakt de dakgoten schoon

Dinsdag 7 maart 2023

RRS (Riool Reinigings Service) is gestart met het schoonmaken van de dakgoten bij alle woningen van WSZ

Lees verder

Verhuur woningen plan Leeuwerik start woensdag 15 maart

Dinsdag 7 maart 2023

U kunt van woensdag 15 maart t/m woensdag 22 maart reageren op deze woning op wooniezie.nl

Lees verder