A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Betalingsproblemen door corona?

Heeft u door de maatregelen die genomen worden rondom het coronavirus moeite met het betalen van de huur? Bijvoorbeeld omdat u werkt als zzp’er en nu geen inkomen heeft. Of omdat u op basis van een nul uren contract (bijvoorbeeld omdat u in de horeca werkt) nu tijdelijk geen salaris ontvangt. Neem dan contact met ons op. Samen proberen we er alles aan te doen om u de komende tijd te helpen en huurachterstanden zo veel mogelijk te voorkomen.

Regelingen van de overheid om inkomstenterugval door corona op te vangen
Het kabinet heeft meerdere regelingen voor zelfstandigen getroffen om inkomstenterugval door corona op te vangen. Ook via de gemeente kunt u als zzp’er aanspraak maken op Bijzondere Bijstand Zelfstandigen (BBZ). Hiervoor kunt u de instanties zelf benaderen.

Betalingsproblemen? Neem contact met ons op!
Misschien kunt u terugvallen op een regeling vanuit de overheid of de gemeente. Dat is natuurlijk fijn, maar vaak duurt het even voordat zo’n regeling is beoordeeld, toegekend en daadwerkelijk aan u is uitbetaald. Als u voorziet dat u uw huur niet kunt voldoen, neem dan tijdig contact op met onze huurspecialist. Samen maken we een oplossing op maat voor u.

Tip
https://www.nibud.nl/special/geldwijzer-corona/

Deel deze pagina

Print pagina
Betalingsproblemen door corona?

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Hoogte punt woningen Molen Akkers Reusel en De Hasselt Lage Mierde

Vrijdag 24 juli 2020

Het hoogste punt van de 10 gezinswoningen in plan Molen Akkers in Reusel en 3 gezinswoningen in plan De Hasselt in Lage Mierde is bereikt.

Lees verder

Onze elektrische auto’s gaan de weg op

Maandag 20 juli 2020

Met de elektrische auto’s levert WSZ haar bijdrage aan duurzaamheid.

Lees verder

Groene stroom van eigen dak

Maandag 20 juli 2020

Op het dak van het kantoor van WSZ zijn zonnepanelen geplaatst.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief