A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Corona: kantoor WSZ gesloten, geplande afspraken, reparaties en onderhoud gaan anders

WSZ volgt de richtlijnen van het RIVM.  We nemen maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Wij willen het besmettingsgevaar voor u en voor ons zoveel mogelijk beperken. We zetten onze maatregelen op een rij. Voor WSZ betekent dit het volgende.

Ons kantoor is gesloten voor bezoek tot 1 juli
Wij zijn uiteraard bereikbaar op telefoonnummer (0497) 51 78 35 of via info@wsz.nl. De meeste medewerkers van WSZ werken vanuit huis. Heeft u een afspraak met een medewerker van WSZ? Een afspraak voor een bezichtiging of een voor- of eindinspectie van een woning? Dan nemen wij contact met u op om de afspraak te verzetten of telefonisch te bespreken. Wij vragen uw begrip dat in deze periode zaken anders gaan. Er worden afwijkende afspraken gemaakt uit noodzaak.

Alleen spoedreparaties worden uitgevoerd
Al onze onderhoudsbedrijven voeren enkel nog spoedeisende reparatieverzoeken uit. Verzoek om reparatieverzoeken die kunnen blijven liggen pas door te geven zodra de situatie weer genormaliseerd en veilig is.  

Planmatig onderhoud kan vertragen
Heeft u een brief gekregen dat er binnenkort een opname voor planmatig onderhoud (schilderwerk/binnen onderhoud) in uw woning of onderhoud aan uw cv-ketel gaat plaats vinden? Dan kan dit op een later tijdstip gebeuren. Uiteraard wordt er dan tijdig een nieuwe afspraak met u gemaakt.

Een schuld of openstaande huur kunt u betalen op uw persoonlijke pagina
Wilt u een schuld of openstaande huur betalen? Log dan in op uw persoonlijke pagina op www.wsz.nl. Bij het kopje factuur & betalingen kunt u met IDeal uw betalingen voldoen. Als u daar vragen over heeft, kunt u ons telefonisch bereiken op (0497) 51 78 35.

Een bijzondere situatie die zorgt dat zaken anders lopen dan normaal

Denkt u hierbij aan dat u langer aan de telefoon moet wachten, afspraken niet doorgaan en langer dan normaal moet wachten op een antwoord. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen?
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus. 

Deel deze pagina

Print pagina
Corona: kantoor WSZ gesloten, geplande afspraken, reparaties en onderhoud gaan anders

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Huurders woningen De Biezen Bladel ontvangen de sleutel

Woensdag 3 juni 2020

Woensdag 3 juni hebben de nieuwe bewoners van de woningen aan de Sint Janskruid in plan De Biezen in Bladel de sleutels ontvangen.

Lees verder

Nepmail uit naam van WSZ

Dinsdag 2 juni 2020

Op dit moment krijgen wij meldingen over valse betalingsmails uit naam van WSZ. Deze mails zijn nep en niet door WSZ verzonden.

Lees verder

Contactloos onderhoud

Donderdag 28 mei 2020

Contactloos onderhoud zorgt ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden in de woningen ondanks de Coronacrisis doorgaan.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief