A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

De heer en mevrouw Daniëls 50 jaar huurder

Het lijkt bijzonder om zolang op eenzelfde plek te wonen, maar voor de heer en mevrouw Daniëls is het heel gewoon en vanzelfsprekend. Ze wonen al 50 jaar aan de Gerard Bruninglaan in Bladel.

Mevrouw Daniëls: ‘Op onze trouwdag, 50 jaar geleden, gaf mijn man mij een mooi cadeau: de sleutel van deze woning. Op woensdag trouwden we en op vrijdag woonden we hier samen.’ ‘Het was een hele mooie en gezellige tijd’, gaat de heer Daniëls verder. ‘Alle woningen in de buurt waren nieuw gebouwd, buurtgenoten waren leeftijdsgenoten en in het begin stonden er nog geen schuttingen waardoor we bij iedereen binnenliepen. De gezelligheid in de buurt bleef, ook toen de kinderen en kleinkinderen werden geboren.’ ‘Je snapt wel waarom we het hier zo lang uithouden’, lachen de heer en mevrouw Daniëls. Dat snappen wij zeker! De woning van de heer en mevrouw Daniëls is een ruime woning met een mooie tuin. En dat het een mooie tuin is vinden wij en de heer en mevrouw Daniëls niet alleen. De heer Daniëls wijst trots het vogelnestje aan in de tuin. ‘Regelmatig zit ik hier in mijn luie stoel en bekijk ik de vogeltjes met mijn verrekijker. Wat is er nu mooier dan genieten in je eigen huis en tuin?’

Wij wensen de heer en mevrouw Daniëls nog veel woonplezier aan de Gerard Bruninglaan toe. 

Deel deze pagina

Print pagina
De heer en mevrouw Daniëls 50 jaar huurder

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Senior projectleider grootonderhoud en renovatie

Woensdag 10 maart 2021

Weet jij alles van complex projectmanagement en bewonerscommunicatie? Kun je snel en goed schakelen tussen diverse belangen en staat duurzaamheid hoog bij jou in het vaandel? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Lees verder

Verhuur woningen Akkerstraat Hoogeloon start maandag 17 mei

Vrijdag 7 mei 2021

Aan de Sterakkers (plan Akkerstraat) in Hoogeloon bouwt WSZ 5 gezinswoningen. De verhuur van deze woningen start maandag 17 mei.

Lees verder

Verhuur woningen Boterbocht Steensel start maandag 17 mei

Vrijdag 7 mei 2021

Aan de Boterbocht in Steensel bouwt WSZ 5 gezinswoningen. De verhuur van deze woningen start maandag 17 mei.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief