De heer en mevrouw Swaanen huren 50 jaar

Deze maand gingen we met een grote bos bloemen en een presentje op visite bij de heer en mevrouw Swaanen. Visite met een hele goede reden. De heer en mevrouw Swaanen huren namelijk al 50 jaar dezelfde woning van WSZ. Trouw huurderschap beloont WSZ graag. Daarom werden de heer en mevrouw Swaanen in het zonnetje gezet.

Voor de liefde naar Hapert
Dat deed de heer Swaanen. Geboren en opgegroeid in Casteren. Voor de liefde verhuist naar Hapert. ‘Ik was erg blij dat ik 50 jaar geleden samen met mijn vrouw de sleutel van deze woning kreeg’, vertelt de heer Swaanen.

Een fijne buurt is heel wat waard
Dat kunnen de heer en mevrouw Swaanen beamen. Mevrouw Swaanen: ‘Toen we hier kwamen wonen hadden we meteen leuk contact met de buren. Zelfs zo’n goed contact dat er geen schutting tussen onze tuinen stond. Ik vond het ook erg jammer dat ze na 18 jaar gingen verhuizen.’ ‘Gelukkig hebben we met de andere buurtgenoten ook goed contact’, vult de heer Swaanen aan. ‘Ik maak graag een praatje met andere mensen dus dan is een fijne buurt en omgeving erg prettig.’

De heer en mevrouw Swaanen hebben het goed naar hun zin in de woning
‘We willen hier nooit meer weg’ geven ze allebei aan. Dat vinden wij uiteraard leuk om te horen. We hopen daarom ook van harte dat de heer en mevrouw Swaanen nog lang met veel plezier in hun woning mogen wonen. 

Deel deze pagina

Print pagina
De heer en mevrouw Swaanen huren 50 jaar

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Huurders gezocht voor fotoshoot en film

Donderdag 26 januari 2023

Wil jij model staan voor WSZ? Lijkt het je leuk om eens een echte foto- en videoshoot mee te maken met een professionele foto- en videograaf en jezelf straks terug te zien op onder andere onze website, socials, advertenties of ons jaarverslag? Dit is je kans!

Lees verder

Wie verdient er volgens u een bloemetje?

Woensdag 25 januari 2023

Welke buur steekt u een hart onder de riem? Iemand die voor anderen klaar staat. Die nét iets meer doet voor iets of iemand anders. vindt. Kent u zo iemand in uw wijk? Laat het ons dan weten!

Lees verder

Vacature buurtbeheerder

Dinsdag 24 januari 2023

Ben jij de energieke en sociale buurtbeheerder, die samen met onze bewoners in hartje ‘Kempen’ zorgt voor schone, plezierige en veilige buurten? Heb jij sterke sociale vaardigheden, sta je stevig in je schoenen en maak jij (pro)actief verbinding met bewoners en je netwerk? Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder