Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

Wilt u ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een kunstproject in uw wijk opzetten? Of heeft u een ander goed idee voor uw buurt? Kom dan nu in actie! Met een beetje hulp…

Kern met Pit daagt u uit om die droom binnen een jaar te realiseren. En zij helpen u ook bij de uitdagingen: waar begint u, hoe kom u aan geld, een vergunning of vrijwilligers? Ruim 200 KNHM-adviseurs door het hele land staan klaar om al deze vragen en meer te beantwoorden. 

De voordelen
Handig om te weten: u krijgt dus een eigen adviseur die u bijstaat met raad en daad, u kunt gratis workshops volgen, uw (online) netwerk wordt een stuk groter én u kunt de expertise van ingenieursbureau Arcadis gratis inzetten. 

Duizend euro 
En lukt het u om samen met uw buurtgenoten het project binnen één jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie 1.000 euro en het predicaat Kern met Pit. Waar wacht u nog op, doe mee! 

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2022
Iedereen die graag iets moois van zijn of haar buurt wil maken en daar een goed idee voor heeft kan zich (gratis) aanmelden. 

Deel deze pagina

Print pagina
Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Woondeal voor 45.000 nieuwe woningen in regio Zuidoost Brabant

Maandag 13 maart 2023

Provincie Noord-Brabant, 21 gemeenten en 13 woningcorporaties tekenen samen met minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, de regionale woondeal Zuidoost Brabant

Lees verder

RRS maakt de dakgoten schoon

Dinsdag 7 maart 2023

RRS (Riool Reinigings Service) is gestart met het schoonmaken van de dakgoten bij alle woningen van WSZ

Lees verder

Verhuur woningen plan Leeuwerik start woensdag 15 maart

Dinsdag 7 maart 2023

U kunt van woensdag 15 maart t/m woensdag 22 maart reageren op deze woning op wooniezie.nl

Lees verder