Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

Wilt u ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een kunstproject in uw wijk opzetten? Of heeft u een ander goed idee voor uw buurt? Kom dan nu in actie! Met een beetje hulp…

Kern met Pit daagt u uit om die droom binnen een jaar te realiseren. En zij helpen u ook bij de uitdagingen: waar begint u, hoe kom u aan geld, een vergunning of vrijwilligers? Ruim 200 KNHM-adviseurs door het hele land staan klaar om al deze vragen en meer te beantwoorden. 

De voordelen
Handig om te weten: u krijgt dus een eigen adviseur die u bijstaat met raad en daad, u kunt gratis workshops volgen, uw (online) netwerk wordt een stuk groter én u kunt de expertise van ingenieursbureau Arcadis gratis inzetten. 

Duizend euro 
En lukt het u om samen met uw buurtgenoten het project binnen één jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie 1.000 euro en het predicaat Kern met Pit. Waar wacht u nog op, doe mee! 

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2022
Iedereen die graag iets moois van zijn of haar buurt wil maken en daar een goed idee voor heeft kan zich (gratis) aanmelden. 

Deel deze pagina

Print pagina
Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Lachgas valt vanaf 1 januari 2023 onder de Opiumwet

Dinsdag 29 november 2022

Het is verboden om vanaf 1 januari 2023 lachgas te verwerken, te verkopen, af te leveren of te vervoeren

Lees verder

Succesvolle bewonersavond

Maandag 21 november 2022

Op donderdag 17 november organiseerde Stichting Huurdersraad de Kempen samen met WSZ een succesvolle bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Lees verder

Hoogste punt woningen plan Leeuwerik Hooge Mierde

Maandag 14 november 2022

Op 10 november werd de vlag gehesen naar het hoogste punt van de 4 woningen in plan de Leeuwerik in Hooge Mierde

Lees verder