Gouden huurders: de heer en mevrouw Daniëls

WSZ vindt het bijzonder wanneer iemand 50 jaar aan één stuk een woning huurt. 50 jaar trouw huurderschap beloont WSZ graag. Op een ochtend in mei zetten wij daarom de heer en mevrouw Daniëls in het zonnetje.

De heer en mevrouw Daniëls huren al 50 jaar bij WSZ
‘We wonen hier al 57 jaar’, zegt mevrouw Daniëls. ‘De woning hebben we in 1965 gekregen van de gemeente. Na 7 jaar werd de woning overgenomen door WSZ. Dus het klopt dat we 50 jaar deze woning huren bij WSZ maar we wonen er dus al 57 jaar.’   

Een woning met mooie herinneringen
‘Samen met Jan en mijn moeder verhuisden wij van mijn ouderlijk huis naar deze woning in Hapert’, vertelt mevrouw Daniëls. ‘Mijn moeder heeft 17 jaar bij ons gewoond. We hebben mooie momenten beleefd in deze woning.’ De heer Daniëls vult aan: ‘De woonkamer toverden we in de eerste periode om in een soort disco. Felle kleuren op de muur, een pick up en veel lp’s trof je aan in onze woning. Want ik was DJ.’ Met zijn drive in ging de heer Daniëls elk weekend op pad om de leukste platen te draaien. ‘Een geweldige tijd’, aldus de heer Daniëls.

We hopen dat de heer en mevrouw Daniëls nog lang in Hapert kunnen genieten van hun woning.

Deel deze pagina

Print pagina
Gouden huurders: de heer en mevrouw Daniëls

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Huurders gezocht voor fotoshoot en film

Donderdag 26 januari 2023

Wil jij model staan voor WSZ? Lijkt het je leuk om eens een echte foto- en videoshoot mee te maken met een professionele foto- en videograaf en jezelf straks terug te zien op onder andere onze website, socials, advertenties of ons jaarverslag? Dit is je kans!

Lees verder

Wie verdient er volgens u een bloemetje?

Woensdag 25 januari 2023

Welke buur steekt u een hart onder de riem? Iemand die voor anderen klaar staat. Die nét iets meer doet voor iets of iemand anders. vindt. Kent u zo iemand in uw wijk? Laat het ons dan weten!

Lees verder

Vacature buurtbeheerder

Dinsdag 24 januari 2023

Ben jij de energieke en sociale buurtbeheerder, die samen met onze bewoners in hartje ‘Kempen’ zorgt voor schone, plezierige en veilige buurten? Heb jij sterke sociale vaardigheden, sta je stevig in je schoenen en maak jij (pro)actief verbinding met bewoners en je netwerk? Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder