Gouden huurders: de heer en mevrouw Snelders

Al 50 jaar huren de heer en mevrouw Snelders de woning aan de Bakkerstraat in Reusel. Tijd om dit echtpaar eens in het zonnetje te zetten. En dat deden wij op maandag 21 juni.

De Bakkerstraat 55 is een veilige haven voor de heer en mevrouw Snelders
‘Ik woon hier al bijna heel mijn leven’, vertelt mevrouw Snelders. ‘Toen ik ongeveer 1 jaar was ben ik met mijn ouders, broers en zussen van Hapert naar de Bakkerstraat in Reusel verhuisd. Deze woning was toen net gebouwd. Samen met man heb ik heel even ergens anders gewoond. Maar toen we het ouderlijk huis over mochten nemen hebben we geen seconde getwijfeld.’ ‘En dat dat een goede beslissing was, is wel gebleken’, vult de heer Snelders aan. ‘Nu, 50 jaar later wonen we nog met heel veel plezier in deze woning.’

Een mooie woning met een persoonlijke touch
Bij binnenkomst werden wij niet alleen vriendelijk onthaald door de heer en mevrouw Snelders maar ook door de 2 hondjes. ‘Met deze 2 hondjes is het hier nooit stil. Je kunt altijd wel tegen iemand kletsen’, zegt de heer Snelders. In de woning valt de verzameling poppen en olifantjes meteen op. De poppenverzameling is een hobby van mevrouw Snelders en de olifantjes van meneer Snelders. Ook de wand vol foto’s springt eruit. ‘We hebben zelf geen kinderen, maar zoals je op de foto’s ziet zijn we altijd omringd met kinderen. Van onze broers en zussen maar ook uit de buurt. Het lijkt hier soms wel een zoete inval’, lacht mevrouw Snelders. Een andere hobby van meneer Snelders zijn vissen. Met 2 grote vijvers in de achtertuin komt dat wel goed. Wat in de ruime achtertuin opvalt is de deur naar de buren. ‘We hebben heel goed contact met onze buurvrouw’,  geeft mevrouw Snelders aan. ‘Elke dag maak ik gebruik van deze tussendeur om de krant naar haar te brengen.’

We hopen dat de heer en mevrouw Snelders nog lang aan de Bakkerstraat kunnen genieten van hun woning.

Deel deze pagina

Print pagina
Gouden huurders: de heer en mevrouw Snelders

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder