Gratis energiebespaarbox voor huurders van Bergeijk

Op maandag 10 januari hebben wethouders Marko van Dalen (volkshuisvesting) en Stef Luijten (duurzaamheid) het start schot gegeven voor een nieuwe actie waarbij Bergeijkse huurders worden geholpen de energielasten te verlagen. Alle huurders van de woningcorporaties Woningbelang, WSZ en Wooninc krijgen vanaf 10 januari een gratis energiebespaarbox ter waarde van €70,- thuisbezorgd.

Samen met de woningcorporaties is een energiebespaarbox samengesteld
De box bestaat uit een pakket met 10 ledlampen, sensor doorvoerstekker, doordrukstekker, tijdschakelklok, deurdranger, radiatorfolie, douchetimer en een energiemeter. Met deze box helpen we onze huurders met het verhogen van het wooncomfort en het verlagen van de energierekening. Deze actie is een vervolg op de actie van vorig jaar waarbij eigenaren van een koopwoningen in Bergeijk een waardebon van €70,- hebben ontvangen voor energiebesparende maatregelen.

Wethouders Marko van Dalen (volkshuisvesting) en Stef Luijten (duurzaamheid) delen de eerste twee energiebespaarboxen uit aan twee Bergeijkse huurders

Deel deze pagina

Print pagina
Gratis energiebespaarbox voor huurders van Bergeijk

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder