A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Gratis energiebespaarbox voor huurders van Bergeijk

Op maandag 10 januari hebben wethouders Marko van Dalen (volkshuisvesting) en Stef Luijten (duurzaamheid) het start schot gegeven voor een nieuwe actie waarbij Bergeijkse huurders worden geholpen de energielasten te verlagen. Alle huurders van de woningcorporaties Woningbelang, WSZ en Wooninc krijgen vanaf 10 januari een gratis energiebespaarbox ter waarde van €70,- thuisbezorgd.

Samen met de woningcorporaties is een energiebespaarbox samengesteld
De box bestaat uit een pakket met 10 ledlampen, sensor doorvoerstekker, doordrukstekker, tijdschakelklok, deurdranger, radiatorfolie, douchetimer en een energiemeter. Met deze box helpen we onze huurders met het verhogen van het wooncomfort en het verlagen van de energierekening. Deze actie is een vervolg op de actie van vorig jaar waarbij eigenaren van een koopwoningen in Bergeijk een waardebon van €70,- hebben ontvangen voor energiebesparende maatregelen.

Wethouders Marko van Dalen (volkshuisvesting) en Stef Luijten (duurzaamheid) delen de eerste twee energiebespaarboxen uit aan twee Bergeijkse huurders

Deel deze pagina

Print pagina
Gratis energiebespaarbox voor huurders van Bergeijk

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature medewerker vastgoedbeheer/opzichter

Dinsdag 25 januari 2022

Krijg jij energie van alles wat te maken heeft met onderhoud, verduurzaming en vastgoedbeheer? Ben je graag de spin in het web tussen bewoners, aannemers en collega’s én zorg jij er voor dat alles op rolletjes loopt? Grijp dan deze kans bij WSZ!

Lees verder

Begroting 2022

Maandag 17 januari 2022

De begroting 2022 van WSZ is gereed. De begroting geeft een beeld van de inkomsten en uitgaven van WSZ in 2022 en geeft een doorkijk naar de komende jaren.

Lees verder

Gratis energiebespaarbox voor huurders van Bergeijk

Maandag 10 januari 2022

Alle huurders van de woningcorporaties Woningbelang, WSZ en Wooninc krijgen vanaf 10 januari een gratis energiebespaarbox ter waarde van €70,- thuisbezorgd

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief