A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Het hoogste punt van de 8 boven- en benedenwoningen aan de Mierdseweg in Reusel is bereikt. In opdracht van WSZ bouwt Bouwbedrijf Van Montfort deze woningen. Naar verwachting worden de woningen midden volgend jaar opgeleverd.

Begin juni is gestart met de bouw van de woningen
De 8 woningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen hebben een tuin en de bovenwoningen een balkon. Uiteraard worden de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. Voor iedere woning komen er 8 PV panelen op het dak. 

WSZ heeft getrakteerd op worstenbrood
In slechts enkele maanden heeft Bouwbedrijf Van Montfort de ruwbouw gerealiseerd. De contouren van de nieuwe woningen zijn al goed zichtbaar. Op dinsdag 19 november heeft WSZ met het bouwpersoneel het bereiken van het hoogste punt van de bouw gevierd.

De verhuur start in december
Met een huurprijs van ongeveer € 475,- per maand zijn de woningen voor een grote groep mensen beschikbaar. In december start de verhuur. GeĂ¯nteresseerden kunnen reageren op de woningen op de website. De toewijzing gebeurt op basis van inschrijftijd en de vastgestelde inkomenseisen.

Blijf op de hoogste met de nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de woningen aan de Mierdseweg in Reusel? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op de projectpagina.

Deel deze pagina

Print pagina
Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Dit maakten we waar in 2019

Woensdag 15 januari 2020

In 2019 hebben we weer hard gewerkt om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. Lees de hoofdpunten van 2019.

Lees verder

Hoogste punt woningen De Biezen Bladel bereikt

Donderdag 9 januari 2020

Het hoogste punt van de 23 woningen in plan De Biezen in Bladel is bereikt. Naar verwachting worden de woningen midden in dit jaar opgeleverd.

Lees verder

Huurders woningen aan De Hoeve Netersel hebben de sleutel ontvangen

Donderdag 9 januari 2020

Voor de feestdagen hebben de nieuwe bewoners de sleutel van de 3 nieuwe huurwoningen aan De Hoeve in Netersel ontvangen.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief