A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Het hoogste punt van de 8 boven- en benedenwoningen aan de Mierdseweg in Reusel is bereikt. In opdracht van WSZ bouwt Bouwbedrijf Van Montfort deze woningen. Naar verwachting worden de woningen midden volgend jaar opgeleverd.

Begin juni is gestart met de bouw van de woningen
De 8 woningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen hebben een tuin en de bovenwoningen een balkon. Uiteraard worden de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. Voor iedere woning komen er 8 PV panelen op het dak. 

WSZ heeft getrakteerd op worstenbrood
In slechts enkele maanden heeft Bouwbedrijf Van Montfort de ruwbouw gerealiseerd. De contouren van de nieuwe woningen zijn al goed zichtbaar. Op dinsdag 19 november heeft WSZ met het bouwpersoneel het bereiken van het hoogste punt van de bouw gevierd.

De verhuur start in december
Met een huurprijs van ongeveer € 475,- per maand zijn de woningen voor een grote groep mensen beschikbaar. In december start de verhuur. GeĂ¯nteresseerden kunnen reageren op de woningen op de website. De toewijzing gebeurt op basis van inschrijftijd en de vastgestelde inkomenseisen.

Blijf op de hoogste met de nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de woningen aan de Mierdseweg in Reusel? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op de projectpagina.

Deel deze pagina

Print pagina
Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Cijfers van 2019

Dinsdag 30 juni 2020

In het jaarverslag leest u wat WSZ in 2019 heeft gedaan.

Lees verder

Proef: zonnepanelen voor huurders

Dinsdag 30 juni 2020

WSZ start met een proef: het aanbieden van zonnepanelen voor huurders. Huurders die mee kunnen doen hebben een brief ontvangen.

Lees verder

Kantoor vanaf 1 juli open

Donderdag 25 juni 2020

Vanaf 1 juli is ons kantoor weer open. U bent dus welkom om weer naar ons te komen.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief