A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Het hoogste punt van de 8 boven- en benedenwoningen aan de Mierdseweg in Reusel is bereikt. In opdracht van WSZ bouwt Bouwbedrijf Van Montfort deze woningen. Naar verwachting worden de woningen midden volgend jaar opgeleverd.

Begin juni is gestart met de bouw van de woningen
De 8 woningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen hebben een tuin en de bovenwoningen een balkon. Uiteraard worden de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. Voor iedere woning komen er 8 PV panelen op het dak. 

WSZ heeft getrakteerd op worstenbrood
In slechts enkele maanden heeft Bouwbedrijf Van Montfort de ruwbouw gerealiseerd. De contouren van de nieuwe woningen zijn al goed zichtbaar. Op dinsdag 19 november heeft WSZ met het bouwpersoneel het bereiken van het hoogste punt van de bouw gevierd.

De verhuur start in december
Met een huurprijs van ongeveer € 475,- per maand zijn de woningen voor een grote groep mensen beschikbaar. In december start de verhuur. GeĂ¯nteresseerden kunnen reageren op de woningen op de website. De toewijzing gebeurt op basis van inschrijftijd en de vastgestelde inkomenseisen.

Blijf op de hoogste met de nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de woningen aan de Mierdseweg in Reusel? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op de projectpagina.

Deel deze pagina

Print pagina
Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Toekomstige bewoners De Hoeve Netersel nemen een kijkje in de woningen

Donderdag 5 december 2019

Woensdag 4 december konden de toekomstige bewoners van de 3 woningen van WSZ aan de Hoeve in Netersel hun nieuwe woning voor het eerst van binnen zien.

Lees verder

Hoogste punt woningen Mierdseweg Reusel

Dinsdag 26 november 2019

Het hoogste punt van de 8 boven- en benedenwoningen aan de Mierdseweg in Reusel is bereikt. Naar verwachting worden de woningen midden volgend jaar opgeleverd.

Lees verder

WSZ bij de beste corporaties van Nederland

Maandag 25 november 2019

Een uitstekende beoordeling voor WSZ bleek uit de resultaten van de Aedes Benchmark die donderdag 21 november bekend werden gemaakt.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief