Huurders ’t Schrijvers Kwartier Bladel ontvingen de sleutels van de woningen

Altijd een bijzonder moment voor bewoners en voor ons: de oplevering van nieuwbouwwoningen. Half januari ontvingen de nieuwe bewoners van de 6 gezinswoningen in plan ’t Schrijvers Kwartier in Bladel de sleutel. Deze week was het de beurt aan de bewoners van de 10 beneden- en bovenwoningen.

Een goede en welkome uitbreiding
Dat zijn de 10 beneden- en bovenwoningen en 6 gezinswoningen in plan ’t Schrijvers Kwartier op het aantal huurwoningen in Bladel. De beneden- en bovenwoningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen beschikken over een tuin. De bovenwoningen krijgen een balkon en zolderverdieping. De gezinswoningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. De zolder is met een vaste trap te bereiken. In de achtertuin van de woningen staat een berging.  

De woningen zijn klaar voor de toekomst
De woningen zijn energiezuinig opgeleverd: goed geïsoleerd, geen gasaansluiting en met zonnepanelen op het dak. Dit sluit goed aan bij de ambitie van WSZ. We willen het woningbezit verduurzamen. Zowel in bestaande bouw als nieuwbouw streven wij naar verduurzaming. Dit zorgt voor een beter milieu maar vooral voor een zeer lage energierekening voor onze huurders.|

Bewoners gaan zelf aan de slag
Nu de bewoners de sleutels hebben ontvangen kan het klussen beginnen. De komende weken zullen zij de nieuwe woningen naar eigen smaak en wens inrichten zodat ze snel kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen. 

WSZ wenst de bewoners veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Deel deze pagina

Print pagina
Huurders ’t Schrijvers Kwartier Bladel ontvingen de sleutels van de woningen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Lachgas valt vanaf 1 januari 2023 onder de Opiumwet

Dinsdag 29 november 2022

Het is verboden om vanaf 1 januari 2023 lachgas te verwerken, te verkopen, af te leveren of te vervoeren

Lees verder

Succesvolle bewonersavond

Maandag 21 november 2022

Op donderdag 17 november organiseerde Stichting Huurdersraad de Kempen samen met WSZ een succesvolle bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Lees verder

Hoogste punt woningen plan Leeuwerik Hooge Mierde

Maandag 14 november 2022

Op 10 november werd de vlag gehesen naar het hoogste punt van de 4 woningen in plan de Leeuwerik in Hooge Mierde

Lees verder