Huurders ’t Schrijvers Kwartier Bladel ontvingen de sleutels van de woningen

Altijd een bijzonder moment voor bewoners en voor ons: de oplevering van nieuwbouwwoningen. Half januari ontvingen de nieuwe bewoners van de 6 gezinswoningen in plan ’t Schrijvers Kwartier in Bladel de sleutel. Deze week was het de beurt aan de bewoners van de 10 beneden- en bovenwoningen.

Een goede en welkome uitbreiding
Dat zijn de 10 beneden- en bovenwoningen en 6 gezinswoningen in plan ’t Schrijvers Kwartier op het aantal huurwoningen in Bladel. De beneden- en bovenwoningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen beschikken over een tuin. De bovenwoningen krijgen een balkon en zolderverdieping. De gezinswoningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. De zolder is met een vaste trap te bereiken. In de achtertuin van de woningen staat een berging.  

De woningen zijn klaar voor de toekomst
De woningen zijn energiezuinig opgeleverd: goed geïsoleerd, geen gasaansluiting en met zonnepanelen op het dak. Dit sluit goed aan bij de ambitie van WSZ. We willen het woningbezit verduurzamen. Zowel in bestaande bouw als nieuwbouw streven wij naar verduurzaming. Dit zorgt voor een beter milieu maar vooral voor een zeer lage energierekening voor onze huurders.|

Bewoners gaan zelf aan de slag
Nu de bewoners de sleutels hebben ontvangen kan het klussen beginnen. De komende weken zullen zij de nieuwe woningen naar eigen smaak en wens inrichten zodat ze snel kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen. 

WSZ wenst de bewoners veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Deel deze pagina

Print pagina
Huurders ’t Schrijvers Kwartier Bladel ontvingen de sleutels van de woningen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Woondeal voor 45.000 nieuwe woningen in regio Zuidoost Brabant

Maandag 13 maart 2023

Provincie Noord-Brabant, 21 gemeenten en 13 woningcorporaties tekenen samen met minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, de regionale woondeal Zuidoost Brabant

Lees verder

RRS maakt de dakgoten schoon

Dinsdag 7 maart 2023

RRS (Riool Reinigings Service) is gestart met het schoonmaken van de dakgoten bij alle woningen van WSZ

Lees verder

Verhuur woningen plan Leeuwerik start woensdag 15 maart

Dinsdag 7 maart 2023

U kunt van woensdag 15 maart t/m woensdag 22 maart reageren op deze woning op wooniezie.nl

Lees verder