A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Huurders woningen De Biezen Bladel ontvangen de sleutel

Woensdag 3 juni hebben de nieuwe bewoners van de 8 beneden- en 8 bovenwoningen en 7 woningen met 2 slaapkamers aan de Sint Janskruid in plan De Biezen in Bladel de sleutels ontvangen. Wegens de maatregelen door het Coronavirus ging dit anders dan hoe WSZ normaal gesproken een woning oplevert. Ondanks dit zijn de bewoners erg blij met de sleutels.

Nieuwe bewoners en medewerkers WSZ zijn niet samen in de woning 
De medewerkers van WSZ hebben de woningen geopend en de sleutels en aanvullende informatie klaargelegd voor de nieuwe bewoners. De medewerkers zijn dan niet samen met de nieuwe bewoners in de woningen geweest. De medewerkers waren wel aanwezig op de bouw om vragen van de huurders te beantwoorden.

De woningen 
De 8 beneden- en 8 bovenwoningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen beschikken over een tuin. De bovenwoningen een balkon. De 7 woningen met 2 slaapkamers hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken. De eerste verdieping beschikt over een overloop, 2 slaapkamers en een badkamer. De zolder is met een vaste trap te bereiken. In de achtertuin van de woningen staat een berging.

De bewoners kunnen aan de slag
Nu de bewoners de sleutels hebben ontvangen kan het klussen beginnen. De komende weken zullen zij de nieuwe woningen naar eigen smaak en wens inrichten zodat ze snel kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen. 

Deel deze pagina

Print pagina
Huurders woningen De Biezen Bladel ontvangen de sleutel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Cijfers van 2019

Dinsdag 30 juni 2020

In het jaarverslag leest u wat WSZ in 2019 heeft gedaan.

Lees verder

Proef: zonnepanelen voor huurders

Dinsdag 30 juni 2020

WSZ start met een proef: het aanbieden van zonnepanelen voor huurders. Huurders die mee kunnen doen hebben een brief ontvangen.

Lees verder

Kantoor vanaf 1 juli open

Donderdag 25 juni 2020

Vanaf 1 juli is ons kantoor weer open. U bent dus welkom om weer naar ons te komen.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief