A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Huurders woningen Kerkloop Eersel ontvangen de sleutels

Dinsdag 9 februari ontvingen de nieuwe bewoners de sleutels van de 10 huurwoningen aan de Kerkloop in Eersel. Wegens de maatregelen door het Coronavirus ging dit anders dan hoe WSZ normaal gesproken een woning oplevert. Ondanks dit zijn de bewoners erg blij met de sleutels.

Bewoners en medewerkers WSZ niet samen in de woning    
De medewerkers van WSZ hebben de woningen geopend en de sleutels en aanvullende informatie klaargelegd voor de nieuwe bewoners. De medewerkers zijn dan niet samen met de nieuwe bewoners in de woningen geweest. De medewerkers nemen na de oplevering telefonisch contact op met de nieuwe bewoners om te vragen hoe het is gegaan.

De woningen   
De woningen hebben op de begane grond een entree, toilet, trapkast en woonkamer met open keuken. De eerste verdieping beschikt over een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is met een vaste trap te bereiken.

Bewoners gaan zelf aan de slag   
Nu de bewoners de sleutels hebben ontvangen kan het klussen beginnen. De komende weken zullen zij de nieuwe woningen naar eigen smaak en wens inrichten zodat ze snel kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen. 

Deel deze pagina

Print pagina
Huurders woningen Kerkloop Eersel ontvangen de sleutels

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Woningaanbod staat op www.wooniezie.nl

Maandag 1 maart 2021

Vanaf 2 maart biedt WSZ vrijgekomen sociale huurwoningen te huur aan via www.wooniezie.nl. Op deze website bieden de meeste woningcorporaties in de regio hun woningen te huur aan.

Lees verder

Huurders woningen plan Molen Akkers Reusel ontvangen sleutels

Donderdag 25 februari 2021

Woensdag 24 februari ontvingen de nieuwe bewoners de sleutels van de 10 huurwoningen in plan Molen Akkers in Reusel.

Lees verder

Senior projectleider grootonderhoud en renovatie

Dinsdag 23 februari 2021

Weet jij alles van complex projectmanagement en bewonerscommunicatie? Kun je snel en goed schakelen tussen diverse belangen en staat duurzaamheid hoog bij jou in het vaandel? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief