De Biezen Bladel

Situatietekening (1)

In plan De Biezen in Bladel worden 4 koopwoningen, 16 kleine duplexwoningen en 7 gezinswoningen gerealiseerd. De koopwoningen worden ontwikkeld door particuliere bouwgrondeigenaren. WSZ zal de bouw en verhuur van de huurwoningen voor haar rekening nemen.

Duplexwoningen
De 16 duplexwoningen (8 beneden- en 8 bovenwoningen) hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen beschikken over een tuin. De bovenwoningen krijgen een balkon.  

Gezinswoningen
De 7 gezinswoningen hebben op de begane grond een entree, toilet, trapkast en woonkamer met open keuken. De eerste verdieping beschikt over een overloop, 2 slaapkamers en een badkamer. De zolder is met een vaste trap te bereiken. In de achtertuin van de woningen staat een berging. 

Aantal woningen
23

Start bouw
Medio 2019

Start verhuur
4e kwartaal 2019/begin 2020

Verwachte oplevering
Medio 2020

Digitale nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de woningen in De Biezen in Bladel? Meld u dan door middel van onderstaande button aan voor de digitale nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief wordt bij de start van de bouw uitgegeven. Tussentijdse informatie krijgt u in een persbericht toegezonden.

Persbericht 1 - maart 2018

Aanmelden nieuwsbrief De Biezen II Bladel