Lachgas valt vanaf 1 januari 2023 onder de Opiumwet

Het is verboden om vanaf 1 januari 2023 lachgas te verwerken, te verkopen, af te leveren of te vervoeren. Als een huurder handelt in strijd met dit verbod, vindt WSZ dit zo ernstig dat dit ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde op zo kort mogelijk termijn rechtvaardigt. Bovendien is er een aanzienlijke kans dat de woning door de burgemeester wordt gesloten voor een bepaalde periode.

Meer informatie?
Lees de blog van Wouter Kempe.

Deel deze pagina

Print pagina
Lachgas valt vanaf 1 januari 2023 onder de Opiumwet

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Huurders gezocht voor fotoshoot en film

Donderdag 26 januari 2023

Wil jij model staan voor WSZ? Lijkt het je leuk om eens een echte foto- en videoshoot mee te maken met een professionele foto- en videograaf en jezelf straks terug te zien op onder andere onze website, socials, advertenties of ons jaarverslag? Dit is je kans!

Lees verder

Wie verdient er volgens u een bloemetje?

Woensdag 25 januari 2023

Welke buur steekt u een hart onder de riem? Iemand die voor anderen klaar staat. Die nét iets meer doet voor iets of iemand anders. vindt. Kent u zo iemand in uw wijk? Laat het ons dan weten!

Lees verder

Vacature buurtbeheerder

Dinsdag 24 januari 2023

Ben jij de energieke en sociale buurtbeheerder, die samen met onze bewoners in hartje ‘Kempen’ zorgt voor schone, plezierige en veilige buurten? Heb jij sterke sociale vaardigheden, sta je stevig in je schoenen en maak jij (pro)actief verbinding met bewoners en je netwerk? Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder