Mevrouw Hendriks huurt 50 jaar bij WSZ

Mevrouw Hendriks, 97 jaar, woont al bijna 50 jaar in haar woning in Hoogeloon. Met de woonvoorzieningen op de begane grond hoopt ze nog lang in deze woning te mogen wonen. Een woning met mooie herinneringen. Inmiddels is het onderhoud van de woning te veel voor haar alleen. Maar haar kinderen en kleinkinderen helpen waar nodig is. Ze komen wassen, halen boodschappen en onderhouden de tuin. ‘Zo kan ik toch zelfstandig blijven wonen ook al ben ik al 97 jaar’, aldus mevrouw Hendriks. En dat dat zelfstandig wonen nog goed lukt kunnen wij van WSZ beamen. Mooi om te zien dat mevrouw Hendriks na al die jaren nog met zoveel plezier in haar woning woont en kletst over allerlei zaken.

Deel deze pagina

Print pagina
Mevrouw Hendriks huurt 50 jaar bij WSZ

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder