Nieuwe bewoners ontvingen sleutels van woningen Molenwijck Reusel

De langverwachte dag was eindelijk aangebroken: de nieuwe bewoners van de woningen in plan Molenwijck in Reusel ontvingen woensdag 27 september de sleutels. Deze energiezuinige woningen bieden een ruime indeling en voldoen aan de hedendaagse woonwensen.

De heer Habach en mevrouw Cheikh Ibrahim ontvingen de sleutel van hun woning

Een goede en welkome uitbreiding
Dat zijn de nieuwe woningen in plan Molenwijck in Reusel. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een open keuken. Er is voldoende ruimte om gezellig samen te zijn of om te ontspannen en tot rust te komen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer te vinden, die je via een vaste trap bereikt. Ook is er een zolder aanwezig, die extra mogelijkheden biedt voor de bewoners. In de achtertuin staat een berging.

Goede geïsoleerde woningen zonder gasaansluiting
Er liggen zonnepanelen op het dak, waardoor de bewoners kunnen profiteren van groene energie. WSZ streeft naar verduurzaming in zowel de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Hierdoor wordt niet alleen bijgedragen aan een beter milieu, maar genieten de huurders ook van een lagere energierekening.

Robèrt Kersjes, directeur-bestuurder WSZ benadrukt het belang van duurzaamheid: “We zijn blij dat de nieuwe bewoners hun intrek kunnen nemen in deze energiezuinige woningen. Dit is een belangrijk onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid en het verduurzamen van ons woningbezit. Daarnaast draagt de oplevering opnieuw weer een stukje bij aan het verminderen van de woningnood en het bieden van betaalbare huisvesting.”

Het klussen en inrichten kan beginnen voor de bewoners
Hierdoor kunnen ze een persoonlijke touch geven aan hun huis. En wordt het huis hun nieuwe thuis. WSZ wenst alle bewoners veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Deel deze pagina

Print pagina
Nieuwe bewoners ontvingen sleutels van woningen Molenwijck Reusel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Brief Belastingdienst

Donderdag 23 november 2023

Ben je huurder van WSZ? Dan heb je wellicht een brief van de Belastingdienst ontvangen. Deze brief mag je als ongelezen beschouwen

Lees verder

Wie wil jij nomineren voor een gratis zak oliebollen?*

Woensdag 15 november 2023

Ken jij iemand die in de decembermaand een warme groet verdient? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat en nét iets meer doet voor iets of iemand anders? Dan kan jij diegene in december door WSZ in het zonnetje laten zetten. Want WSZ geeft deze bijzondere persoon een gratis zak oliebollen

Lees verder

Post van WSZ via de e-mail

Donderdag 9 november 2023

We gaan stap voor stap onze brieven zo veel mogelijk via de e-mail versturen. Alle huurders informeren wij hierover per mail of per brief

Lees verder