Nieuwe Wooniezie app beschikbaar

Goed nieuws voor woningzoekenden in de regio Eindhoven, Helmond en De Kempen. Met de nieuwe Wooniezie app wordt het zoeken en reageren op sociale huurwoningen nog eenvoudiger.

Zoek je woning eenvoudig met de Wooniezie app
Of je nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning of seniorenwoning, met slechts een paar tikken op je telefoon heb je toegang tot het hele aanbod aan sociale huurwoningen in de regio.

De Wooniezie app biedt meer dan alleen zoekmogelijkheden
Je kunt ook belangrijke informatie vinden over de woningen, zoals huurprijs, oppervlakte, aantal kamers en kenmerken. Daarnaast kun je via de app direct en eenvoudig reageren op beschikbare woningen die je interessant vindt.

Mis nooit meer een nieuwe woning
Met de handige notificatiefunctie ontvang je direct een melding zodra er een sociale huurwoning beschikbaar komt die aan jouw wensen voldoet. Zo ben je altijd op de hoogte en vergroot je je kansen op het vinden van jouw ideale woning.

Download de Wooniezie app
En ontdek het gemak van het vinden en reageren op sociale huurwoningen in regio Eindhoven, Helmond en De Kempen. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Download de Wooniezie app in de Google Play of App Store.

Deel deze pagina

Print pagina
Nieuwe Wooniezie app beschikbaar

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Nieuwsbrief september 2023

Dinsdag 12 september 2023

De 3e nieuwsbrief van dit jaar is verzonden. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in door jouw mailadres achter te laten onderaan deze pagina

Lees verder

WSZ legt op 500e woning  zonnepanelen samen met 365Zon

Woensdag 2 augustus 2023

WSZ bereikte laatst een mijlpaal in haar duurzaamheidsopgave door op de 500e woning zonnepanelen te leggen. Deze installatie maakte WSZ samen met 365Zon waar

Lees verder

Geslaagde kijk- en meetmiddag in plan Molenwijck in Reusel

Maandag 24 juli 2023

Donderdagmiddag 20 juli organiseerde WSZ een kijk- en meetmiddag voor de 8 sociale gezinswoningen (huur) in plan Molenwijck in Reusel. De kijk- en meetmiddag was een succes

Lees verder