Vlag wappert in top De Ark Reusel

Eén van de projecten die WSZ in de Kempen realiseert is woongebouw De Ark in het centrum van Reusel. Midden dit jaar is gestart met de bouw en inmiddels is het hoogste punt bereikt. WSZ en Bouwbedrijf Van Montfort B.V. stonden samen met de gemeente Reusel-De Mierden en overige betrokken partijen stil bij dit moment. Naar verwachting wordt het woongebouw in de zomer van 2019 opgeleverd.

De Ark wordt een gasloos en energiezuinig woongebouw
Het woongebouw, ontworpen door LSL Architecten, krijgt vier bouwlagen. Op de onderste drie woonlagen komen 21 appartementen. Daar bovenop komen nog eens vier grotere appartementen. De 25 appartementen van circa 60 tot 95 m2 krijgen een hal, woonkamer, open keuken, badkamer met douche, één of twee slaapkamers en een balkon. Ieder appartement heeft een berging op de begane grond en er is een lift in het woongebouw. Daarnaast is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen en scootmobiels in de algemene berging. De appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van pv panelen en een ventilatielucht warmtepomp.

Alle appartementen snel verhuurd door de grote interesse
In oktober hebben geïnteresseerden zich bij WSZ in kunnen schrijven voor de appartementen. De grote interesse van klanten heeft er voor gezorgd dat deze snel verhuurd waren. Binnenkort gaan de toekomstige bewoners kleuren voor de uitvoering van de keuken en het tegelwerk uitzoeken. 

Toekomstige bewoners worden uitgenodigd voor het bezichtigen van de appartementen
Nu het woongebouw het hoogste punt heeft bereikt, begint steeds duidelijker te worden hoe de appartementen eruit gaan zien. De toekomstige bewoners worden binnenkort uitgenodigd om een kijkje in hun nieuwe appartement te nemen. Behalve een kijkje in de nieuwe appartementen is dit voor de bewoners ook een moment om kennis met elkaar te maken en vragen te stellen en beantwoord te krijgen in de aanloop naar de oplevering. 

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van woongebouw De Ark? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief op deze site.  

Hoogste punt De Ark 1 Hoogste punt De Ark 2