Woongebouw De Ark is opgeleverd

De 25 appartementen in woongebouw De Ark in Reusel zijn klaar voor de nieuwe huurders. Daarom ontvingen zij op dinsdag 2 juli de sleutel van hun gloednieuwe appartement. 

Gasloos en energiezuinig
Het woongebouw heeft 4 bouwlagen. Bij het ontwerp is extra aandacht besteed aan de toegankelijkheid en duurzaamheid. De appartementen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van pv panelen en een ventilatielucht warmtepomp. Op deze manier zijn de appartementen klaar voor de toekomst.

De bouw is vorig jaar mei gestart
Op de onderste 3 woonlagen telt het gebouw 21 appartementen. Daar bovenop zijn er nog eens 4 grotere appartementen. De 25 appartementen van circa 60 tot 95 m2 hebben een woonkamer met open keuken, badkamer met douche, 1 of 2 slaapkamers en een balkon. Ieder appartement heeft een berging op de begane grond en er is een lift in het woongebouw. Daarnaast is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen en scootmobiels in de algemene berging.

Met dit prachtige woongebouw speelt WSZ in op de stijgende vraag naar betaalbare woningen in Reusel. Betaalbaarheid is voor WSZ een belangrijk thema, maar prettig wonen is minstens zo belangrijk. De nieuwe bewoners zijn blij met hun nieuwe onderkomen.

Oplevering Oplevering 3