Wie zijn wij?

Wonen is heel belangrijk. We willen graag een betaalbaar huis dat bij ons past. In een wijk waar we met plezier wonen en waar we ons veilig voelen. Kortom: een thuis. WSZ zet zich elke dag in om dat te kunnen bieden. Want wij vinden het belangrijk dat iedereen betaalbaar en prettig kan wonen. Ook als zelfstandig wonen niet vanzelfsprekend is. 

We verhuren circa 3.500 woningen in De Kempen (gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden) aan mensen met een bescheiden inkomen. Aan jongeren en ouderen. Aan mensen met een beperking of zorgvraag en aan statushouders. Het is mede onze taak om te zorgen dat er voldoende betaalbare woningen in De Kempen blijven. Ook voor mensen die extra aandacht nodig hebben. Nieuwe woningen bouwen we met oog voor de toekomst, dus zo energiezuinig mogelijk. Eerder zijn we uitgeroepen tot duurzaamste woningcorporatie van Nederland.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het woonplezier van onze huurders. Daarom werken we actief aan het nog leefbaarder maken van onze wijken. Dat kunnen we niet alleen. We doen dat samen met onze partners in De Kempen. En natuurlijk werken we ook nauw - én graag!- samen met onze huurders. We gaan de wijken in, zijn zichtbaar en open. Huurders kunnen ons altijd benaderen. Met vragen, opmerkingen of gewoon voor een praatje.

Mensen kunnen op ons rekenen en daar zijn we trots op. We staan altijd voor onze huurders klaar, zowel persoonlijk als online. De klant staat centraal, we luisteren écht naar hun wensen en bedenken oplossingen die passen. Verwachtingen overtreffen, dát is werken met hart voor de klant. Zo zorgen we samen dat regio De Kempen een fijne thuisbasis blijft.