Rookmelders in WSZ woningen

U wilt er liever niet aan denken: brand in uw woning. En zeker niet ’s nachts wanneer u – en uw gezinsleden – liggen te slapen. Een rookmelder kan in dit geval uw leven redden. Want zodra het alarm van de rookmelder afgaat, kunt u zo snel als mogelijk uw woning verlaten.

Er is hard gewerkt om in veel woningen rookmelders te plaatsen. Helaas is het ons nog niet gelukt om voor 1 juli in alle WSZ woningen rookmelders op te hangen.

Onze samenwerkingspartner Kemkens plaatst de rookmelders
Dit gebeurt tijdens een periodieke keuring van de woning. Alle huurders van WSZ ontvangen voor 18 juli bericht over de datum van deze keuring. Bent u huurder van WSZ en heeft u voor 18 juli geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ook als u niet op iedere verdieping rookmelders heeft hangen.

Huurder van WSZ en wilt u zelf de rookmelders ophangen?
Dat kan. Haal gerust de rookmelders met magnetische montageset op bij ons kantoor in Eersel. Wilt u graag de rookmelders thuis laten bezorgen? Ook dat kan. Laat dit ons dan weten. Dit kan door het sturen van een mail naar info@wsz.nl of bel naar ons kantoor (0497) 51 78 35.

Montagefilmpje monteren rookmelder met magnetische montageset

We gaan onze uiterste best doen om op korte termijn alle WSZ woningen te voorzien van rookmelders.

Heeft u vragen over de rookmelders?
Kijk dan bij de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over brand in uw woning in de folder van de brandweer.

Deel deze pagina

Print pagina
Rookmelders in WSZ woningen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder