RRS maakt de dakgoten schoon

Dakgoten verzamelen ongemerkt bladeren, mos, modder en ander vuil. De dakgoot kan hierdoor verstopt raken en zo voor schade en lekkage zorgen. Het schoonmaken van de dakgoten is een verantwoordelijkheid van de huurder. Maar minimaal 1 x in de 4 jaar maakt WSZ de goten van alle woningen schoon.

RRS (Riool Reinigings Service) is gestart met het schoonmaken van de dakgoten
Dat doen zij bij alle woningen van WSZ. U ontvangt van RRS een aankondigingsbrief zodat u weet wanneer de goten van uw woning worden schoongemaakt. Leest u deze brief goed door? Er wordt ook van u wat verwacht (toegang tot de tuin en bereikbaarheid dakgoot).

Vragen?
Neem tijdens kantooruren contact op met RRS. Telefoonnummer 073 639 40 10 / 06 13 39 44 18.

Deel deze pagina

Print pagina
RRS maakt de dakgoten schoon

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Huurders gezocht voor fotoshoot en film

Donderdag 26 januari 2023

Wil jij model staan voor WSZ? Lijkt het je leuk om eens een echte foto- en videoshoot mee te maken met een professionele foto- en videograaf en jezelf straks terug te zien op onder andere onze website, socials, advertenties of ons jaarverslag? Dit is je kans!

Lees verder

Wie verdient er volgens u een bloemetje?

Woensdag 25 januari 2023

Welke buur steekt u een hart onder de riem? Iemand die voor anderen klaar staat. Die nét iets meer doet voor iets of iemand anders. vindt. Kent u zo iemand in uw wijk? Laat het ons dan weten!

Lees verder

Vacature buurtbeheerder

Dinsdag 24 januari 2023

Ben jij de energieke en sociale buurtbeheerder, die samen met onze bewoners in hartje ‘Kempen’ zorgt voor schone, plezierige en veilige buurten? Heb jij sterke sociale vaardigheden, sta je stevig in je schoenen en maak jij (pro)actief verbinding met bewoners en je netwerk? Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder