Start bouw 6 huurwoningen Rosheuvel Eersel

Op dinsdag 25 april is het officiële startsein gegeven voor de bouw van 6 (kleine) sociale huurwoningen in het bouwplan aan de Rosheuvel in Eersel. Onder toeziend oog van genodigden legde WSZ directeur-bestuurder Robèrt Kersjes samen met wethouder Kraaijeveld van de gemeente Eersel, Roy de Haas, directeur B&N-projecten en Herman van der Burgt, directeur BurgtBouw de eerste steen voor dit plan.

Verheugd dat de bouw van start is gegaan
Dat is Robèrt Kersjes, directeur-bestuurder van WSZ. ‘Er is veel behoefte aan woningen in de sociale huur en daarom is het goed dat dit plan van start gaat.’ Naast de sociale huurwoningen komen er in dit plan 22 koopwoningen. Alle 4 de heren zijn enthousiast dat ze samen invulling kunnen geven aan de vraag naar goede, duurzame en betaalbare woningen. Daarmee maken ze van plan Rosheuvel een wijk voor iedereen. 

Naar verwachting worden de woningen midden 2024 opgeleverd
Natuurlijk is dit een indicatie. De uiteindelijke opleveringsdatum is onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden. De woningen zijn circa 60 m2 groot. Een woonkamer met open keuken op de begane grond. En een badkamer en 1 slaapkamer op de verdieping. In de achtertuin van de woningen staat een berging.

WSZ zorgt voor een thuis voor mensen die daar zelf moeizaam in slagen
Daarom verhuurt WSZ de woningen voor een betaalbare huurprijs. Zo zijn ze bereikbaar voor de grootst mogelijke doelgroep. Naast betaalbaarheid en beschikbaarheid, is duurzaamheid een belangrijk thema voor WSZ. De woningen zijn duurzaam én energiezuinig.

Blijf met de nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
De 6 huurwoningen zijn kwalitatief goede woningen tegen een betaalbare huurprijs: dat is wat WSZ haar primaire doelgroepen biedt. Naar verwachting komen de woningen begin 2024 in de verhuur. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de huurwoningen? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief.

Deel deze pagina

Print pagina
Start bouw 6 huurwoningen Rosheuvel Eersel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Aangepast openingstijden 2 juni

Dinsdag 30 mei 2023

Wij gaan een weekendje weg met het personeel. Daarom is het kantoor van WSZ op vrijdag 2 juni gesloten. Telefonisch zijn we wel bereikbaar. Maandag 5 juni staan we je weer graag te woord

Lees verder

Onze website is toegankelijk voor laaggeletterden

Donderdag 25 mei 2023

Met de software van Tolkie krijgen laaggeletterden hulp bij het lezen van onze website. Door rechts onder op de vraagteken button op onze website te klikken, worden moeilijke(re) woorden onderstreept

Lees verder

WSZ start met renovatie woningen Waterhof Duizel

Woensdag 10 mei 2023

Op dinsdag 9 mei onthulden WSZ, Van Santvoort Bouw en enkele bewoners het bouwhekbannerdoek aan de Waterhof in Duizel. Het markeerde de start van een renovatieproject

Lees verder