A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Start bouw woningen Kerkloop Eersel

De wijk Kerkebogten in Eersel krijgt er de komende tijd huurwoningen bij. WSZ realiseert aan de Kerkloop 10 huurwoningen. De bouw van de woningen is gestart.

Bouwbedrijf Van Montfort is in opdracht van WSZ gestart met de bouw van de huurwoningen
Het gaat om gasloze, all-electric gezinswoningen, die voldoen aan alle eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG 1-2-3). De woningen, ontworpen door Buro ir Herman Sengers uit Bergeijk, hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers op de verdieping en een vaste trap naar de zolder.

De nieuwe woningen bevorderen de doorstroming op de woningmarkt
‘We zijn trots op deze mooie en duurzame nieuwe gezinswoningen’, geeft WSZ directeur-bestuurder Chris Theuws aan. ‘Een aantal bewoners die hier gaat wonen laten weer woningen achter voor andere mensen die een woning zoeken. Deze doorstroming is belangrijk om beweging te krijgen in de markt van sociale huurwoningen. Om de lange wachttijden te verkorten zijn nog veel meer nieuwe woningen nodig. Samen met de Kempengemeenten blijven wij zoeken naar geschikte locaties voor nieuwbouw.’

Naast duurzaamheid speelt de kwaliteit en betaalbaarheid een grote rol
Bij de realisatie van nieuwe woningen kijkt WSZ altijd goed naar de kwaliteit en betaalbaarheid. Daarom gaat het bij de woningen aan de Kerkloop in Eersel om zeer duurzame woningen voor een sociale huurprijs, geschikt voor gezinnen. Als alles volgens planning verloopt worden de woningen eind dit jaar opgeleverd. Woningzoekenden kunnen zich hiervoor naar verwachting midden dit jaar via deze website inschrijven.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de huurwoningen aan de Kerkloop in Eersel? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op deze website.

Deel deze pagina

Print pagina
Start bouw woningen Kerkloop Eersel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Hoogte punt woningen Molen Akkers Reusel en De Hasselt Lage Mierde

Vrijdag 24 juli 2020

Het hoogste punt van de 10 gezinswoningen in plan Molen Akkers in Reusel en 3 gezinswoningen in plan De Hasselt in Lage Mierde is bereikt.

Lees verder

Onze elektrische auto’s gaan de weg op

Maandag 20 juli 2020

Met de elektrische auto’s levert WSZ haar bijdrage aan duurzaamheid.

Lees verder

Groene stroom van eigen dak

Maandag 20 juli 2020

Op het dak van het kantoor van WSZ zijn zonnepanelen geplaatst.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief