A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Te koop: gezondheidscentrum Dolium met 36 appartementen

WSZ gaat zich nog meer richten op haar kerntaak: het huisvesten van mensen die daar moeilijk of niet zelf in kunnen voorzien. Om dit te realiseren wordt een gedeelte van het commercieel vastgoed verkocht, waaronder gezondheidscentrum Dolium met 36 appartementen. De opbrengst van de verkoop wordt geherinvesteerd in het realiseren van nieuwe sociale huurwoningen.

Een bijzonder gebouw op een prachtige plaats
Dolium ligt aan de Bergeijksedijk, nabij de toegang tot de wijk Kerkebogten in Eersel. Een groene wijk voor jong en oud en met goede voorzieningen. De Brabantse en Belgische Kempen ligt in de achtertuin en de steden Eindhoven en Antwerpen zijn aangenaam dichtbij. In één oogopslag is duidelijk dat Dolium (gebouwd in 2008) klasse en allure bezit. Een gebouw dat ruimte biedt aan een gezondheidscentrum, een parkeergarage en – verdeeld over 3 verdiepingen- 36 appartementen. Zo is een omgeving gecreëerd voor onbezorgd wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het gezondheidscentrum op de begane grond biedt plaats aan eerstelijns gezondheidszorg
Medische en paramedische beroepsbeoefenaren zoals onder andere een huisarts, kinderfysiotherapeut, nagelstylist en podotherapeut houden praktijk in het gezondheidscentrum. Onder het gezondheidscentrum – slechts 1,5 meter onder het maaiveld – ligt een open, licht en ondiepe parkeerkelder met 94 parkeerplaatsen. De 36 appartementen zijn verdeeld over de 1e en 2e verdieping.

Dolium wordt verkocht middels een openbare inschrijvingsprocedure
Op 25 juni 2020 start de verkoop middels het plaatsen van een advertentie in een landelijk dagblad en een vakblad. Daarnaast worden beleggers aangeschreven. 

Belangstellenden kunnen zich voor 3 juli melden bij WSZ

Dit kan door het sturen van een mail naar Jan Korteknie, j.korteknie@wsz.nl.

Deel deze pagina

Print pagina
Te koop: gezondheidscentrum Dolium met 36 appartementen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Cijfers van 2019

Dinsdag 30 juni 2020

In het jaarverslag leest u wat WSZ in 2019 heeft gedaan.

Lees verder

Proef: zonnepanelen voor huurders

Dinsdag 30 juni 2020

WSZ start met een proef: het aanbieden van zonnepanelen voor huurders. Huurders die mee kunnen doen hebben een brief ontvangen.

Lees verder

Kantoor vanaf 1 juli open

Donderdag 25 juni 2020

Vanaf 1 juli is ons kantoor weer open. U bent dus welkom om weer naar ons te komen.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief