Training communicatieve en sociale vaardigheden

Wilt u u meer verbonden voelen met anderen? Wilt u leren hoe u gemakkelijker contact kunt maken en onderhouden? Dan hebben wij een leuke gratis training voor u!

U leert contact maken, actief luisteren, herkennen van emoties, uitdrukken van gevoelens, durven vragen en uw mening geven, maar ook uw grenzen herkennen en aangeven. Tijdens de tweede bijeenkomst oefent u met alledaagse situaties en hoe u kunt reageren op anderen. Deelname aan de training biedt herkenning, een mogelijkheid om uw vaardigheden te oefenen en de kans om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Misschien vindt u zelfs een maatje waarmee u na de training contact kunt houden!

Interesse in de training?
De training bestaat uit drie bijeenkomsten voor een groep van maximaal 12 mensen. De training wordt twee keer aangeboden:

  • Op maandag 8, 15 en 22 november van 09.30 – 12.00 uur in Reusel in de ruimte naast de bibliotheek.
  • Op dinsdag 9, 16 en 23 november van 13.30 – 16.00 uur in de Buitengaander in Westerhoven.  

Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar k.soontiens@reuseldemierden.nl met uw naam, woonplaats en telefoonnummer. Ben er snel bij, want vol=vol!

Deel deze pagina

Print pagina
Training communicatieve en sociale vaardigheden

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder