Vragenlijst ‘interessepeiling elektrisch autodelen in De Kempen’

Heeft u geen auto, maar wel af en toe een auto nodig? Of heeft u er wel een, maar vindt u die eigenlijk te duur? Of heeft u juist een tweede auto nodig? In deze gevallen kan een deelauto een oplossing zijn.  

De vereniging KempenEnergie wil graag in de Kempen een deelauto project opzetten 
Daarmee kunt u door middel van een abonnement gemakkelijk elektrische auto’s delen. Via een systeem reserveert u een auto als u die nodig heeft. En u heeft geen zorgen over de aanschaf, het onderhoud en alle andere kosten van een auto (zoals de wegenbelasting en de verzekering).  

Vult u de vragenlijst ‘interessepeiling elektrisch autodelen in De Kempen’ in?  
Daarmee ziet KempenEnergie hoe groot de interesse is in deelauto’s. Het vraagt maar een paar minuten van uw tijd. Met de uitkomsten ervan kan KempenEnergie het project verder vormgeven.  
 
Bij veel animo van huurders van WSZ bekijken wij hoe we het project kunnen ondersteunen 
Want wij geloven dat het gebruik van deelauto’s kan bijdragen aan uw woongenot en de leefbaarheid van de omgeving waarin u woont.  

Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan.  

Deel deze pagina

Print pagina
Vragenlijst ‘interessepeiling elektrisch autodelen in De Kempen’

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder