A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

Wij versoepelen de Coronamaatregelen

De landelijke Coronamaatregelen zijn versoepeld. Dat betekent dat wij ook gaan versoepelen.  

Ons kantoor is weer open vanaf maandag 28 juni  
U bent dan weer welkom op ons kantoor in Eersel. Op ons kantoor gelden voor iedereen de RIVM richtlijnen. Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden. Bent u verkouden, hoest of heeft u koorts? Blijf dan thuis. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.   

Alle reparaties gaan door 
Ook de niet spoedeisende. Uiteraard houden wij ons hierbij nog steeds aan alle Coronamaatregelen. U kunt uw reparatieverzoek telefonisch melden.
 
Als u gaat verhuizen 
Ook sleutelinlevering, bezichtigingen en sleuteloverhandigingen doen we weer op kantoor en in de woning. Dat geldt ook voor de voor- en eindinspecties. Uiteraard wel op 1,5 meter afstand.  
 
Ook planmatig onderhoud gaat gewoon door 
Planmatig onderhoud zijn we – steeds rekening houden met alle Coronamaatregelen – blijven uitvoeren. En dat blijven we ook doen. Maar alleen als de gezondheid van werknemers en bewoners gegarandeerd is. 

Geldproblemen? Neem meteen contact op! 
De Coronamaatregelen hebben misschien gevolgen voor uw inkomen. WSZ houdt daar rekening mee. Als u in de problemen komt en u denkt dat u uw huur straks niet kunt betalen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Heeft u vragen? 
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.  

Deel deze pagina

Print pagina
Wij versoepelen de Coronamaatregelen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Bent u tussen de 18 en 40 jaar? Wilt u uw mening over de woningmarkt laten horen? Vul dan de enquête in!

Maandag 30 augustus 2021

Door het invullen van de enquête helpen starters ons om specifieke problemen voor starters in Nederland in kaart te brengen.

Lees verder

WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

Donderdag 29 juli 2021

Met enkele nieuwe afspraken om de huurders van WSZ nog beter van dienst te kunnen zijn, is de overeenkomst met Groenen Bouw en Onderhoud onlangs verlengd

Lees verder

Nieuwe bewoners in plan Akkerstraat in Hoogeloon

Donderdag 29 juli 2021

Op woensdag 28 juli was de sleuteloverdracht van 5 nieuwe huurwoningen aan de Sterakkers in plan Akkerstraat in Hoogeloon

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief