WSZ en Bouwbedrijf Van Montfort zorgen voor fijn wonen

Eén van de belangrijkste taken van WSZ is het onderhoud van haar woningen. Om de woningen in een goede conditie te houden, voert WSZ jaarlijks onderhoudswerkzaamheden uit die verder gaan dan de gebruikelijke lik verf of het verhelpen van een klemmende deur. Dat onderhoud doet WSZ niet alleen, maar samen met onder andere haar partner Bouwbedrijf Van Montfort.

WSZ werkt samen met Bouwbedrijf Van Montfort aan fijn wonen
Dat doen zij door jaarlijks woningen te onderhouden. Bewoners van veel huurwoningen krijgen dit jaar een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Op dit moment vervangt WSZ bij de woningen aan de Lange Akkers in Duizel de badkamers en toiletten. ‘Voordat we hier werkelijk aan de slag gingen, hadden wij diverse keren contact met de bewoners’, vertelt Ron Dirks, Opzichter Vastgoedbeheer bij WSZ. ‘Samen met uitvoerder Carlo Houbraken van Bouwbedrijf Van Montfort bezocht ik de bewoners en bekeken we de uit te voeren werkzaamheden.’ ‘De bewoners van de woningen aan de Lange Akkers mochten een keuze maken uit diverse tegels voor de wanden en de vloeren’, vult Carlo aan.

Van een huis maakt WSZ een thuis
Een huis is pas echt je thuis als je prettig woont, in een buurt die vertrouwd en veilig voelt. WSZ zet zich elke dag in om dat haar bewoners te bieden. Want WSZ vindt dat iedereen betaalbaar en prettig zou moeten kunnen wonen. ‘Ik ben ervan overtuigd dat een nieuwe badkamer of keuken het woongenot verhoogd’, zegt Ron. ‘Planmatig onderhoud is vaak een lastige periode waarin werklui in en rond het huis aanwezig zijn. Duidelijke afspraken met de bewoners zijn daarbij belangrijk. En dat is één van de taken van Carlo als uitvoerder.’ Daarnaast is een goede werkvoorbereiding erg belangrijk. Er komt namelijk nogal wat bij kijken voor de uitvoering gestart kan worden. De voorbereiding en uitvoering zijn bij Carlo Houbraken en Eric Groenen van Bouwbedrijf Van Montfort in goede handen. Samen met Ron Dirks zorgen zij voor het planmatig onderhoud bij WSZ.

WSZ en Bouwbedrijf Van Montfort werken al tientallen jaren goed samen
Door deze jarenlange samenwerking weet Bouwbedrijf Van Montfort precies wat de wensen van WSZ zijn en kennen de medewerkers van Van Montfort de huurders van WSZ ook. Ron, Carlo en Eric hopen dat ze nog vele jaren samen de huurders van WSZ blij mogen maken met een nieuwe badkamer, keuken of toilet.

Van links naar rechts: Ron Dirks (WSZ), Eric Groenen en Carlo Houbraken van Bouwbedrijf Van Montfort

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ en Bouwbedrijf Van Montfort zorgen voor fijn wonen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Huurders gezocht voor fotoshoot en film

Donderdag 26 januari 2023

Wil jij model staan voor WSZ? Lijkt het je leuk om eens een echte foto- en videoshoot mee te maken met een professionele foto- en videograaf en jezelf straks terug te zien op onder andere onze website, socials, advertenties of ons jaarverslag? Dit is je kans!

Lees verder

Wie verdient er volgens u een bloemetje?

Woensdag 25 januari 2023

Welke buur steekt u een hart onder de riem? Iemand die voor anderen klaar staat. Die nét iets meer doet voor iets of iemand anders. vindt. Kent u zo iemand in uw wijk? Laat het ons dan weten!

Lees verder

Vacature buurtbeheerder

Dinsdag 24 januari 2023

Ben jij de energieke en sociale buurtbeheerder, die samen met onze bewoners in hartje ‘Kempen’ zorgt voor schone, plezierige en veilige buurten? Heb jij sterke sociale vaardigheden, sta je stevig in je schoenen en maak jij (pro)actief verbinding met bewoners en je netwerk? Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder