A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

In 2019 tekenden WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud een samenwerkingsovereenkomst voor het onderhoud van de woningen van WSZ. Na 2 jaar blikken beide partijen terug op een fijne samenwerking. Met enkele nieuwe afspraken om de huurders van WSZ nog beter van dienst te kunnen zijn, is de overeenkomst onlangs verlengd.

Samen staan we sterker
Daarom werkt WSZ sinds 2019 met enkele onderhoudspartijen, waaronder Groenen Bouw en Onderhoud voor het onderhoud van de woningen. Onze huurders hebben rechtstreeks contact met Groenen Bouw en Onderhoud. Daar zitten wij niet tussen. Het maken van afspraken gaat sneller en het is gemakkelijk voor de huurders die direct weten wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Tevreden huurders die fijn wonen in een goed onderhouden woning
Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat wij continue uitvoeren. Het verlengen van de samenwerking met Groenen Bouw en Onderhoud is daarom ook een logische stap. Samen zorgen we ervoor dat onze huurders zich thuis voelen.

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature medewerker vastgoedbeheer/opzichter

Dinsdag 25 januari 2022

Krijg jij energie van alles wat te maken heeft met onderhoud, verduurzaming en vastgoedbeheer? Ben je graag de spin in het web tussen bewoners, aannemers en collega’s én zorg jij er voor dat alles op rolletjes loopt? Grijp dan deze kans bij WSZ!

Lees verder

Begroting 2022

Maandag 17 januari 2022

De begroting 2022 van WSZ is gereed. De begroting geeft een beeld van de inkomsten en uitgaven van WSZ in 2022 en geeft een doorkijk naar de komende jaren.

Lees verder

Gratis energiebespaarbox voor huurders van Bergeijk

Maandag 10 januari 2022

Alle huurders van de woningcorporaties Woningbelang, WSZ en Wooninc krijgen vanaf 10 januari een gratis energiebespaarbox ter waarde van €70,- thuisbezorgd

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief