WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

In 2019 tekenden WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud een samenwerkingsovereenkomst voor het onderhoud van de woningen van WSZ. Na 2 jaar blikken beide partijen terug op een fijne samenwerking. Met enkele nieuwe afspraken om de huurders van WSZ nog beter van dienst te kunnen zijn, is de overeenkomst onlangs verlengd.

Samen staan we sterker
Daarom werkt WSZ sinds 2019 met enkele onderhoudspartijen, waaronder Groenen Bouw en Onderhoud voor het onderhoud van de woningen. Onze huurders hebben rechtstreeks contact met Groenen Bouw en Onderhoud. Daar zitten wij niet tussen. Het maken van afspraken gaat sneller en het is gemakkelijk voor de huurders die direct weten wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Tevreden huurders die fijn wonen in een goed onderhouden woning
Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat wij continue uitvoeren. Het verlengen van de samenwerking met Groenen Bouw en Onderhoud is daarom ook een logische stap. Samen zorgen we ervoor dat onze huurders zich thuis voelen.

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder