A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

In 2019 tekenden WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud een samenwerkingsovereenkomst voor het onderhoud van de woningen van WSZ. Na 2 jaar blikken beide partijen terug op een fijne samenwerking. Met enkele nieuwe afspraken om de huurders van WSZ nog beter van dienst te kunnen zijn, is de overeenkomst onlangs verlengd.

Samen staan we sterker
Daarom werkt WSZ sinds 2019 met enkele onderhoudspartijen, waaronder Groenen Bouw en Onderhoud voor het onderhoud van de woningen. Onze huurders hebben rechtstreeks contact met Groenen Bouw en Onderhoud. Daar zitten wij niet tussen. Het maken van afspraken gaat sneller en het is gemakkelijk voor de huurders die direct weten wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Tevreden huurders die fijn wonen in een goed onderhouden woning
Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek dat wij continue uitvoeren. Het verlengen van de samenwerking met Groenen Bouw en Onderhoud is daarom ook een logische stap. Samen zorgen we ervoor dat onze huurders zich thuis voelen.

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Bent u tussen de 18 en 40 jaar? Wilt u uw mening over de woningmarkt laten horen? Vul dan de enquête in!

Maandag 30 augustus 2021

Door het invullen van de enquête helpen starters ons om specifieke problemen voor starters in Nederland in kaart te brengen.

Lees verder

WSZ en Groenen Bouw en Onderhoud verlengen de samenwerking

Donderdag 29 juli 2021

Met enkele nieuwe afspraken om de huurders van WSZ nog beter van dienst te kunnen zijn, is de overeenkomst met Groenen Bouw en Onderhoud onlangs verlengd

Lees verder

Nieuwe bewoners in plan Akkerstraat in Hoogeloon

Donderdag 29 juli 2021

Op woensdag 28 juli was de sleuteloverdracht van 5 nieuwe huurwoningen aan de Sterakkers in plan Akkerstraat in Hoogeloon

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief