WSZ legt op 500e woning  zonnepanelen samen met 365Zon

WSZ bereikte laatst een mijlpaal in haar duurzaamheidsopgave door op de 500e woning zonnepanelen te leggen. Deze installatie maakte WSZ samen met 365Zon waar, een specialist op het gebied van zonne-energie.

WSZ werkt aan een toekomst waarin haar huurders duurzaam kunnen wonen
Ze doet dit door te zorgen voor een groene, gezonde en prettige leefomgeving met daarbij betaalbare woonlasten. Het installeren van zonnepanelen op de woningen is hierin een belangrijke stap.

Met de installatie van zonnepanelen op woningen verhoogt WSZ de duurzaamheid

Ook wordt bijgedragen aan het verminderen van de energiekosten voor de huurders. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de huurders hernieuwbare energie kunnen gebruiken en tegelijkertijd hun energierekening kunnen verlagen.

Henk Janssen, manager Bedrijfsvoering WSZ: “Dat we onlangs op de 500e woning zonnepanelen hebben gelegd is een mooie prestatie in onze inspanning om duurzaamheid te bevorderen. We zijn blij dat we samen met 365Zon zoveel huurders kunnen voorzien van zonnepanelen en hen kunnen helpen om te besparen op hun energierekening. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer woningen te voorzien van zonne-energie.”

WSZ breidt het aantal woningen dat wordt voorzien van zonnepanelen uit
Maar helaas kan WSZ niet bij alle woningen tegelijk aan de slag. Om te bepalen welke bewoner in aanmerking komt voor zonnepanelen, kijkt WSZ naar het huidige energielabel van de woning, de ligging, de staat van het dak en of het een hellend dak is etc. Bewoners van woningen met een energielabel C of D benadert WSZ als eerst.

Wil je meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen bij WSZ woningen?
Kijk dan op de pagina over zonnepanelen op deze website. Hier vind je gedetailleerde informatie over het plaatsen van zonnepanelen en kun je de voordelen lezen.

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ legt op 500e woning  zonnepanelen samen met 365Zon

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Nieuwsbrief september 2023

Dinsdag 12 september 2023

De 3e nieuwsbrief van dit jaar is verzonden. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in door jouw mailadres achter te laten onderaan deze pagina

Lees verder

WSZ legt op 500e woning  zonnepanelen samen met 365Zon

Woensdag 2 augustus 2023

WSZ bereikte laatst een mijlpaal in haar duurzaamheidsopgave door op de 500e woning zonnepanelen te leggen. Deze installatie maakte WSZ samen met 365Zon waar

Lees verder

Geslaagde kijk- en meetmiddag in plan Molenwijck in Reusel

Maandag 24 juli 2023

Donderdagmiddag 20 juli organiseerde WSZ een kijk- en meetmiddag voor de 8 sociale gezinswoningen (huur) in plan Molenwijck in Reusel. De kijk- en meetmiddag was een succes

Lees verder