A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

WSZ maakt huurders blij met woningen Mierdseweg Reusel

Maandag 6 april hebben de nieuwe bewoners van de 8 woningen aan de Mierdseweg in Reusel de sleutels ontvangen. Wegens de maatregelen door het Coronavirus ging dit anders dan hoe WSZ normaal gesproken een woning oplevert. Ondanks dit zijn de bewoners erg blij met de sleutels.

Nieuwe bewoners en medewerkers WSZ zijn niet samen in de woning
De medewerkers van WSZ hebben de woningen geopend en de sleutels en aanvullende informatie klaargelegd voor de nieuwe bewoners. De medewerkers zijn dan niet samen met de nieuwe bewoners in de woningen geweest. De medewerkers nemen na de oplevering telefonisch contact op met de nieuwe bewoners om te vragen hoe het is gegaan.

De woningen zijn betaalbaar en duurzaam
De 8 huurwoningen zijn ontworpen door LSL Architecten. Het ontwerp kent 4 boven- en 4 benedenwoningen. In juni vorig jaar is bouwbedrijf Van Montfort B.V. gestart met de bouw van de woningen. De woningen hebben een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. De benedenwoningen hebben een tuin en de bovenwoningen een balkon. Iedere woning heeft een berging op de begane grond. Uiteraard zijn de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd. Voor iedere woning zijn er 8 PV panelen op het dak.  

De bewoners kunnen aan de slag…
Nu de bewoners de sleutels hebben ontvangen kan het klussen beginnen. De komende weken zullen zij de nieuwe woningen naar eigen smaak en wens inrichten zodat ze snel kunnen verhuizen naar hun nieuwe onderkomen.

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ maakt huurders blij met woningen Mierdseweg Reusel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Cijfers van 2019

Dinsdag 30 juni 2020

In het jaarverslag leest u wat WSZ in 2019 heeft gedaan.

Lees verder

Proef: zonnepanelen voor huurders

Dinsdag 30 juni 2020

WSZ start met een proef: het aanbieden van zonnepanelen voor huurders. Huurders die mee kunnen doen hebben een brief ontvangen.

Lees verder

Kantoor vanaf 1 juli open

Donderdag 25 juni 2020

Vanaf 1 juli is ons kantoor weer open. U bent dus welkom om weer naar ons te komen.

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief