WSZ popte op in Hapert!

WSZ is met ruim 3.800 huurwoningen de grootste verhuurder in De Kempen. WSZ wil dat haar bewoners goed en fijn wonen. En dat gaat verder dan de woning zelf. De kwaliteit van de woning en woonomgeving bepalen het woongenot. De straat, de buurt en de wijk moeten leefbaar zijn. Dat betekent niet alleen schoon en opgeruimd. Maar ook dat bewoners elkaar kennen en ontmoeten. Want prettig wonen doen we meestal niet alleen, maar samen met anderen.

WSZ popte op in Hapert
Met een party tentje, koffie en thee met iets lekkers en een vrolijke attentie, stonden medewerkers van WSZ op dinsdagmiddag 19 april klaar voor haar huurders in Hapert. Huurders en ook niet-huurders van WSZ kwamen deze middag langs voor een praatje en bespraken ideeën om de wijken in Hapert nog mooier en beter te maken. Deze ideeën gaan de medewerkers van WSZ bekijken en tenminste één idee realiseert WSZ, eventueel samen met de bewoners.

WSZ popt op krijgt een vervolg
Het was een succesvolle middag met een mooie opkomst en goede gesprekken in Hapert. WSZ wil ook graag weten wat er bij haar andere huurders in de straat, buurt en wijk speelt. Daarom komt WSZ naar haar huurders toe. Waar en wanneer WSZ weer oppopt is op dit moment nog niet bekend, maar dat WSZ dit initiatief herhaalt is zeker. 

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ popte op in Hapert!

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Lachgas valt vanaf 1 januari 2023 onder de Opiumwet

Dinsdag 29 november 2022

Het is verboden om vanaf 1 januari 2023 lachgas te verwerken, te verkopen, af te leveren of te vervoeren

Lees verder

Succesvolle bewonersavond

Maandag 21 november 2022

Op donderdag 17 november organiseerde Stichting Huurdersraad de Kempen samen met WSZ een succesvolle bewonersavond voor alle huurders van WSZ

Lees verder

Hoogste punt woningen plan Leeuwerik Hooge Mierde

Maandag 14 november 2022

Op 10 november werd de vlag gehesen naar het hoogste punt van de 4 woningen in plan de Leeuwerik in Hooge Mierde

Lees verder