WSZ popte op in Hapert!

WSZ is met ruim 3.800 huurwoningen de grootste verhuurder in De Kempen. WSZ wil dat haar bewoners goed en fijn wonen. En dat gaat verder dan de woning zelf. De kwaliteit van de woning en woonomgeving bepalen het woongenot. De straat, de buurt en de wijk moeten leefbaar zijn. Dat betekent niet alleen schoon en opgeruimd. Maar ook dat bewoners elkaar kennen en ontmoeten. Want prettig wonen doen we meestal niet alleen, maar samen met anderen.

WSZ popte op in Hapert
Met een party tentje, koffie en thee met iets lekkers en een vrolijke attentie, stonden medewerkers van WSZ op dinsdagmiddag 19 april klaar voor haar huurders in Hapert. Huurders en ook niet-huurders van WSZ kwamen deze middag langs voor een praatje en bespraken ideeën om de wijken in Hapert nog mooier en beter te maken. Deze ideeën gaan de medewerkers van WSZ bekijken en tenminste één idee realiseert WSZ, eventueel samen met de bewoners.

WSZ popt op krijgt een vervolg
Het was een succesvolle middag met een mooie opkomst en goede gesprekken in Hapert. WSZ wil ook graag weten wat er bij haar andere huurders in de straat, buurt en wijk speelt. Daarom komt WSZ naar haar huurders toe. Waar en wanneer WSZ weer oppopt is op dit moment nog niet bekend, maar dat WSZ dit initiatief herhaalt is zeker. 

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ popte op in Hapert!

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder