WSZ popte op in Knegsel!

WSZ is met ruim 3.800 huurwoningen de grootste verhuurder in De Kempen. WSZ wil dat haar bewoners goed en fijn wonen. En dat gaat verder dan de woning zelf. De kwaliteit van de woning en woonomgeving bepalen het woongenot. De straat, de buurt en de wijk moeten leefbaar zijn. Dat betekent niet alleen schoon en opgeruimd. Maar ook dat bewoners elkaar kennen en ontmoeten. Want prettig wonen doen we meestal niet alleen, maar samen met anderen.

WSZ popte op in Knegsel
Met een opvallend party tentje, koffie en thee met iets lekkers en een vrolijke attentie, stonden medewerkers van WSZ op dinsdagavond 5 juli klaar voor haar huurders in Knegsel. Huurders en ook niet-huurders van WSZ kwamen deze avond langs voor een praatje en bespraken ideeën om de wijken in Knegsel nog mooier en beter te maken. Deze ideeën gaan de medewerkers van WSZ bekijken en tenminste één idee realiseert WSZ, eventueel samen met de bewoners. WSZ bedankt alle bewoners van Knegsel die zijn gekomen en de mooie tips.

WSZ popt op krijgt weer een vervolg
WSZ popt op in Knegsel was de tweede editie. In april stonden medewerkers van WSZ al eens in Hapert. Zowel de bijeenkomst in Hapert als in Knegsel was succesvol, een mooie opkomst met goede gesprekken. WSZ wil graag weten wat er bij haar andere huurders in de straat, buurt en wijk speelt. Daarom komt WSZ naar haar huurders toe. Waar en wanneer WSZ weer oppopt is op dit moment nog niet bekend, maar dat WSZ dit initiatief herhaalt is zeker. 

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ popte op in Knegsel!

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Vacature: adviseur vastgoed en duurzaamheid

Maandag 25 juli 2022

Krijg jij energie van de energietransitie, verduurzaming van vastgoed en van alles wat te maken heeft met onderhoud en vastgoedbeheer? Maak je actief verbinding met je netwerk en zoek je een adviserende rol richting het management team? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Sociaal urgentiecommissielid

Maandag 25 juli 2022

Ben jij maatschappelijk betrokken? Wil jij graag een steentje bijdragen aan de sociale huisvesting in de regio Valkenswaard en de Kempen? Is jouw creativiteit een drijfveer om voor elke urgentieaanvraag een maatwerkoplossing te bieden? Dan is WSZ wellicht op zoek naar jou!

Lees verder

Fijne vakantie!

Donderdag 21 juli 2022

Wij wensen iedereen een fijne zomer en vakantie toe

Lees verder