A A A Inschrijven nieuwsbrief Over WSZ Service & contact

WSZ start met pilot zonnepanelen

Vorige week heeft 365zon in opdracht van WSZ de eerste zonnepanelen op het woongebouw van Wonen in Hapert geplaatst. Het is onderdeel van een pilot van 2 woongebouwen. Binnenkort wordt ook woongebouw De Toekomst in Reusel voorzien van zonnepanelen.

Wonen in Hapert, een ouderinitiatief van jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking
Aan het Kaar in Hapert staat het woongebouw van Wonen in Hapert. Dit woongebouw heeft WSZ enkele jaren geleden samen met diverse ouders van jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking ontwikkeld. De bewoners wonen apart maar hebben ook de gelegenheid om samen te zijn. Begeleiding wordt op vaste tijdstippen gegeven.

60 zonnepanelen op het dak van woongebouw Wonen in Hapert
Woongebouw Wonen in Hapert bestaat uit 6 bovenwoningen, 5 onderwoningen en 1 gemeenschappelijke woonkamer. Naar verwachting leveren de 60 zonnepanelen een besparing op van 60% a 80% per jaar.

Ervaring opdoen met de 2 woongebouw met zonnepanelen
Als de zonnepanelen aan de verwachtingen voldoen, dan bieden we deze de komende jaren ook aan andere huurders van WSZ aan. Na deze pilot kijken we welke woningen in aanmerking komen. Deze bewoners worden dan door WSZ geïnformeerd.  

Deel deze pagina

Print pagina
WSZ start met pilot zonnepanelen

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Stichting Huurdersraad de Kempen zoekt versterking!

Maandag 24 februari 2020

Bent u huurder van WSZ en wilt u zich inzetten voor de belangen van onze huurders? Laat dit de huurdersraad weten op telefoonnummer (0497) 64 29 32.

Lees verder

WSZ start met pilot zonnepanelen

Maandag 10 februari 2020

WSZ start met een pilot zonnepanelen bij de woongebouwen Wonen in Hapert en De Toekomst in Reusel.

Lees verder

Project Comfort Claim

Woensdag 29 januari 2020

WSZ, Woningbelang, O-Nexus en Greeniuz (project Comfort Claim) gaan samen aan de slag om aan te tonen dat infrarood een duurzame manier is om gehele woningen te verwarmen

Lees verder

Blijf op de hoogte via onze WSZ-nieuwsbrief