50 jaar huurder: de heer en mevrouw Bartholomeus

Gefeliciteerd aan de heer en mevrouw Bartholomeus! Deze maand vieren zij dat ze al 50 jaar lang hun woning in Eersel huren van WSZ. Een mijlpaal die zeker wat aandacht verdient.

‘Wij zijn de eerste bewoners van deze straat. 53 jaar geleden kregen wij de sleutel van de woning van de gemeente. Daarna de overzijde van de straat,’ vertelt de heer Bartholomeus. ‘De woningcorporatie nam 3 jaar later het woningbezit van de gemeente over. Dus inderdaad, dit jaar huren wij 50 jaar van WSZ,’ vult mevrouw Bartholomeus aan.

De heer en mevrouw Bartholomeus genieten van hun woning. En dat is goed te begrijpen. Het is een prachtige ruime woning met een perfect onderhouden tuin. Waarvoor de heer Bartholomeus met zijn jarenlange ervaring als hovenier verantwoordelijk is. Als verhuurder zijn wij blij om te zien dat onze bewoners zich thuis voelen in hun woning.

Wij willen de heer en mevrouw Bartholomeus nogmaals van harte feliciteren met hun 50-jarig huurjubileum bij WSZ! 🎉

Deel deze pagina

Print pagina
50 jaar huurder: de heer en mevrouw Bartholomeus

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Nieuwsbrief juni 2024

Woensdag 12 juni 2024

De 2e nieuwsbrief van dit jaar is verzonden. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in door jouw mailadres achter te laten onderaan deze pagina

Lees verder

De renovatie van de Waterhof in Duizel is afgerond

Maandag 10 juni 2024

De afgelopen periode werkte WSZ hard aan de renovatie van 22 seniorenwoningen. Met als doel deze toekomstbestendiger, duurzamer en comfortabeler te maken

Lees verder

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Vastgoedbeheer?

Maandag 10 juni 2024

Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder