'Achter de sleutel' Riethoven

Er is behoefte aan nieuwe woningen in Riethoven, dat bleek heel duidelijk uit het woonwensenonderzoek dat de werkgroep Zorg in eigen Dorp in 2015 heeft uitgevoerd. Met name voor starters, senioren en inwoners met een beperking zijn nu te weinig woningen. Het lijkt erop dat inbreidingsgebied ‘Achter de sleutel’ (Dorpsstraat/Gildestraat/Tonterstraat) de gewenste mogelijkheden hiervoor biedt.

De werkgroep Zorg In Eigen Dorp (ZIED), gemeente Bergeijk, Keersop Project Ontwikkeling, van Santvoort Bouw BV en WSZ onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor de realisatie van nieuwe woningen in het plan 'Achter de sleutel'. WSZ is voornemens om in het plan diverse huurwoningen te gaan bouwen.

Digitale nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de woningen in plan 'Achter de sleutel' in Riethoven? Meld u dan door middel van onderstaande button aan voor de digitale nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief wordt bij de start van de bouw uitgegeven. Tussentijdse informatie krijgt u in een persbericht toegezonden.

Aanmelden nieuwsbrief 'Achter de sleutel' Riethoven