Bewoners ontvingen de sleutel van de woningen in Groene Aders Duizel

De langverwachte dag was eindelijk aangebroken: de nieuwe bewoners van de woningen in plan Groene Aders in Duizel ontvingen de sleutels. Deze energiezuinige gezins- en gelijkvloerse woningen bieden een mooie indeling en voldoen aan de hedendaagse woonwensen.

De heer Kox is 1 van de nieuwe bewoners in plan Groene Aders in Duizel

Een goede en welkome uitbreiding
Dat zijn de nieuwe woningen in plan Groene Aders in Duizel. Op de begane grond van de gezinswoningen bevindt zich de woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer te vinden. Ook is er een zolder met vast trap aanwezig. Dat biedt de bewoners extra ruimte. In de achtertuin staat een berging. De gelijkvloerse woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De verdieping kan naar eigen wens worden ingericht. En is bereikbaar met een vaste trap. 

Goede geïsoleerde woningen zonder gasaansluiting
Er liggen zonnepanelen op het dak, waardoor de bewoners gebruik kunnen maken van groene energie. WSZ streeft naar verduurzaming in zowel de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Hierdoor wordt niet alleen bijgedragen aan een beter milieu, maar genieten de huurders ook van een lagere energierekening.

Het klussen en inrichten kan beginnen voor de bewoners
Hierdoor kunnen ze een persoonlijke touch geven aan hun huis. En wordt het huis hun nieuwe thuis.

WSZ wenst alle bewoners veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Deel deze pagina

Print pagina
Bewoners ontvingen de sleutel van de woningen in Groene Aders Duizel

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Nieuwsbrief juni 2024

Woensdag 12 juni 2024

De 2e nieuwsbrief van dit jaar is verzonden. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in door jouw mailadres achter te laten onderaan deze pagina

Lees verder

De renovatie van de Waterhof in Duizel is afgerond

Maandag 10 juni 2024

De afgelopen periode werkte WSZ hard aan de renovatie van 22 seniorenwoningen. Met als doel deze toekomstbestendiger, duurzamer en comfortabeler te maken

Lees verder

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Vastgoedbeheer?

Maandag 10 juni 2024

Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder