Hoogste punt voor nieuwbouwproject Koemeersloop Wintelre

Op woensdag 13 december is het hoogste punt van het nieuwbouwproject Koemeersloop in Wintelre gevierd. Een belangrijke mijlpaal in de bouw van het project. Om dit te vieren, werd er een feestelijk moment georganiseerd waarbij medewerkers en bouwpartners van Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen, WSZ, de gemeente Eersel en de kopers aanwezig waren. Samen hesen zij de vlag, het symbool voor de voortgang en het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw.

Koemeersloop is een modern nieuwbouwproject dat bestaat uit 35 woningen
In het project worden 19 koopwoningen, 8 Koopgarantwoningen en 8 sociale huurwoningen gebouwd. De variatie in woningtypes zorgt ervoor dat er voor verschillende doelgroepen mogelijkheden zijn. De vrije sector koopwoningen bestaan onder andere uit 5 vrijstaande woningen, 6 half vrijstaande woningen, 6 rijwoningen en 2 levensloopbestendige hoekwoningen. Alle woningen bieden mogelijkheden voor verschillende uitbouw- en indeelmogelijkheden, zodat bewoners hun woning naar eigen wens kunnen aanpassen en indelen.

Projectleider Dennis Huibers van Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen: “We zijn trots op het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouwproject Koemeersloop. Het is een mooie mijlpaal in de ontwikkeling van deze prachtige woonwijk. De verschillende woningtypes zorgen ervoor dat de woningen aansluiten bij de diverse wensen van de kopers. We gaan er een mooi project van maken. En ervoor zorgen dat Wintelre blij kan zijn met de woningen die in het nieuwbouwproject Koemeersloop worden gerealiseerd.”

WSZ biedt 8 sociale huurwoningen aan en realiseert 8 Koopgarantwoningen
De woningen worden gerealiseerd in het betaalbare segment. WSZ voorziet hiermee in de behoefte naar dit woningtype. De sociale huurwoningen zullen worden toegewezen via wooniezie.nl, de website waarop het woningaanbod in de regio Eindhoven en De Kempen te vinden is. Geïnteresseerden kunnen in het eerste kwartaal van 2024 reageren op de woningen. De Koopgarantwoningen zijn al verkocht. Robèrt Kersjes, directeur-bestuurder WSZ: “We zijn blij op het verloop van de bouw van de woningen. Wat wordt het mooi. Met deze nieuwe woningen leveren we als woningcorporatie samen met Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de druk op de woningmarkt. En nog belangrijker. We geven mensen een mooi nieuw thuis op een fijne plek.”

Het hoogste punt luidt de afbouwfase in
Het gevelmetselwerk van de woningen is in volle gang. Er wordt begonnen met het wind- en waterdicht maken van de woningen. Daarna worden de dekvloeren in de woningen gegoten. De afbouw kan beginnen! De fijne samenwerking tussen Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen, gemeente Eersel en WSZ heeft bijgedragen aan de succesvolle ontwikkeling van het project. Alle 3 de partijen zijn enthousiast en kijken uit naar de oplevering van de woningen.

Deel deze pagina

Print pagina
Hoogste punt voor nieuwbouwproject Koemeersloop Wintelre

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

1000 WoonST-woningen in regio Eindhoven, en er volgen er nog meer!

Dinsdag 27 februari 2024

Contracten voor de realisatie van de 1000ste WoonST-woning zijn getekend!

Lees verder

Foutieve data gesprekken vacature Klantadviseur

Woensdag 21 februari 2024

In de vacature van Klantadviseur vermeldden wij per ongeluk de onjuiste data voor de gesprekken. In de vacature stond dat het 1e gesprek donderdag 22 februari zou plaatsvinden. Dit moet dinsdag 27 februari zijn. Het 2e gesprek is op donderdag 7 maart. 

Lees verder

Verhuur 14 woningen De Groene Aders Duizel start maandag 19 februari

Donderdag 15 februari 2024

De vanaf huurprijs voor de woningen is € 660,67 per maand. En je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 25 februari 23.59 uur.

Lees verder