Opening gemeenschappelijk tuin Lupinestraat Riethoven

Vorige week werd de tuin geopend onder het genot van appelflappen en drankjes. Een bewoonster van de Lupinestraat had de eer om het lint door te knippen. Zowel de bewoners als WSZ zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Achter de seniorenwoningen Lupinestraat 50-58 bevond zich een verwaarloosde gemeenschappelijke tuin. Gelukkig hebben de bewoners WSZ gevraagd om hier verandering in te brengen. Samen met de bewoners, de dorpsondersteuner en de hovenier zijn er in 2023 verschillende overleggen geweest om de tuin nieuw leven in te blazen.

Dankzij de enthousiaste inzet van alle betrokken partijen hebben we samen een prachtig nieuw ontwerp gemaakt. We hebben de toegang tot de woningen verbeterd, erfafscheidingen geplaatst, een nieuwe berging geïnstalleerd en nieuwe planten aangebracht. Het resultaat mag er zeker zijn!

Dit project is een geweldige ervaring geweest, mede dankzij de betrokkenheid van de bewoners, dorpsondersteuner, hovenier en WSZ. Een groot succes waar we trots op zijn!

Deel deze pagina

Print pagina
Opening gemeenschappelijk tuin Lupinestraat Riethoven

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Nieuwsbrief juni 2024

Woensdag 12 juni 2024

De 2e nieuwsbrief van dit jaar is verzonden. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in door jouw mailadres achter te laten onderaan deze pagina

Lees verder

De renovatie van de Waterhof in Duizel is afgerond

Maandag 10 juni 2024

De afgelopen periode werkte WSZ hard aan de renovatie van 22 seniorenwoningen. Met als doel deze toekomstbestendiger, duurzamer en comfortabeler te maken

Lees verder

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Vastgoedbeheer?

Maandag 10 juni 2024

Dan is WSZ op zoek naar jou!

Lees verder