Verhuur 14 woningen De Groene Aders Duizel start maandag 19 februari

In plan De Groene Aders in Duizel bouwt WSZ 14 woningen (3 gelijkvloerse woningen en 11 gezinswoningen).

De verhuur van deze woningen start maandag 19 februari
De 3 gelijkvloerse woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De verdieping heeft een open zolder. De 11 gezinswoningen hebben op de begane grond ook een woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. En de 2e verdieping heeft een zolderruimte. Naar verwachting worden de woningen in mei 2024 opgeleverd. De vanaf huurprijs voor de woningen is € 660,67 per maand. En je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 25 februari 23.59 uur.

Inschrijven als woningzoekende, toewijzing op basis van inschrijftijd, loting en inkomen
Alleen als je bent ingeschreven als woningzoekende bij Wooniezie kun je reageren op de woningen in plan De Groene Aders in Duizel. De woningen zijn bedoeld voor 1 en 2-persoons huishoudens. 2 hoekwoningen en 5 tussenwoningen wijzen wij toe op basis van inschrijftijd. 2 tussenwoningen door middel van loting. 1 woning reserveren we voor een urgent woningzoekende en 1 woning voor een statushouder. Voor de woningen gelden de vastgestelde inkomenseisen.

De 3 gelijkvloerse woningen wijzen we toe aan woningzoekenden die 65 jaar of ouder zijn zonder inwonende kinderen. Ook voor de gelijkvloerse woningen gelden de vastgestelde inkomenseisen. En zijn er vermogensgrenzen.

Reageren op de woningen op wooniezie.nl
Ben je enthousiast over de woningen in De Groene Aders in Duizel? Dan kun je vanaf maandag 19 februari reageren op het woningaanbod op de website www.wooniezie.nl. Op deze site vind je ook informatie over de woningen en de toewijzing.

Deel deze pagina

Print pagina
Verhuur 14 woningen De Groene Aders Duizel start maandag 19 februari

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Op 1 juli 2024 passen wij de huur aan

Donderdag 11 april 2024

Hoeveel we de huur aanpassen, hangt af van het type woning, de huurprijs en ook van het inkomen van de huurder

Lees verder

Bewoners in plan Rosheuvel in Eersel ontvingen de sleutels

Dinsdag 9 april 2024

Op dinsdag 9 april maakten we de nieuwe bewoners in plan Rosheuvel blij met de sleutel

Lees verder

Nieuwsbrief maart 2024

Woensdag 27 maart 2024

De eerste nieuwsbrief van dit jaar is verzonden. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in door jouw mailadres achter te laten onderaan deze pagina.

Lees verder