Verhuur 14 woningen De Groene Aders Duizel start maandag 19 februari

In plan De Groene Aders in Duizel bouwt WSZ 14 woningen (3 gelijkvloerse woningen en 11 gezinswoningen).

De verhuur van deze woningen start maandag 19 februari
De 3 gelijkvloerse woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De verdieping heeft een open zolder. De 11 gezinswoningen hebben op de begane grond ook een woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. En de 2e verdieping heeft een zolderruimte. Naar verwachting worden de woningen in mei 2024 opgeleverd. De vanaf huurprijs voor de woningen is € 660,67 per maand. En je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 25 februari 23.59 uur.

Inschrijven als woningzoekende, toewijzing op basis van inschrijftijd, loting en inkomen
Alleen als je bent ingeschreven als woningzoekende bij Wooniezie kun je reageren op de woningen in plan De Groene Aders in Duizel. De woningen zijn bedoeld voor 1 en 2-persoons huishoudens. 2 hoekwoningen en 5 tussenwoningen wijzen wij toe op basis van inschrijftijd. 2 tussenwoningen door middel van loting. 1 woning reserveren we voor een urgent woningzoekende en 1 woning voor een statushouder. Voor de woningen gelden de vastgestelde inkomenseisen.

De 3 gelijkvloerse woningen wijzen we toe aan woningzoekenden die 65 jaar of ouder zijn zonder inwonende kinderen. Ook voor de gelijkvloerse woningen gelden de vastgestelde inkomenseisen. En zijn er vermogensgrenzen.

Reageren op de woningen op wooniezie.nl
Ben je enthousiast over de woningen in De Groene Aders in Duizel? Dan kun je vanaf maandag 19 februari reageren op het woningaanbod op de website www.wooniezie.nl. Op deze site vind je ook informatie over de woningen en de toewijzing.

Deel deze pagina

Print pagina
Verhuur 14 woningen De Groene Aders Duizel start maandag 19 februari

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Hoogste punt bereikt plan ’t Kantje Hulsel

Donderdag 11 juli 2024

Op donderdag 11 juli werd de vlag gehesen naar het hoogste punt van de woningen in plan ’t Kantje in Hulsel. In dit plan kocht WSZ 2 multifunctionele tussenwoningen

Lees verder

WSZ staat de hele zomervakantie voor je klaar

Maandag 8 juli 2024

Wij wensen iedereen een fijne zomer!

Lees verder

Bewoners de Patrijspoort in Reusel ontvingen de sleutels

Donderdag 4 juli 2024

De nieuwe bewoners van de 9 appartementen in woongebouw de Patrijspoort in plan de Reeneik in Reusel ontvingen donderdag 4 juli de sleutels

Lees verder