Verhuur woningen Koemeersloop start 22 april

In plan Koemeersloop in Wintelre bouwt WSZ 8 woningen. De woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is met een vaste trap te bereiken. En daar bevindt zich de technische ruimte en kun je de wasmachine en eventueel wasdroger plaatsen. Naar verwachting worden de woningen in augustus 2024 opgeleverd. De huurprijs gaat vanaf € 650,42 per maand. En je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 28 april 23.59 uur.

Inschrijven als woningzoekende, toewijzing op basis van inschrijftijd en inkomen 
Alleen als je bent ingeschreven als woningzoekende bij Wooniezie kun je reageren op de woningen in plan Koemeersloop in Wintelre. 6 woningen wijzen wij toe op basis van inschrijftijd en de vastgestelde inkomenseisen. En met voorrang voor woningzoekenden die in Wintelre wonen. De overige 2 woningen zijn bedoeld voor statushouders gezinnen.

Reageren op de woningen op wooniezie.nl
Ben je enthousiast over de woningen in plan Koemeersloop in Wintelre? Dan kun je vanaf maandag 22 april reageren op het woningaanbod op de website www.wooniezie.nl. Op deze site vind je ook informatie over de woningen en de toewijzing. 

Deel deze pagina

Print pagina
Verhuur woningen Koemeersloop start 22 april

Andere berichten

Bekijk alle berichten »

Hoogste punt bereikt Fraterhuis

Maandag 6 mei 2024

Op maandag 6 mei is de start bouw van het Fraterhuis en het hoogste punt van de Fratertuin in Reusel gevierd. Een belangrijke mijlpaal in de bouw van het project

Lees verder

Verhuur woningen Koemeersloop start 22 april

Dinsdag 16 april 2024

De huurprijs gaat vanaf € 650,42 per maand. En je kunt reageren tot en met uiterlijk zondag 28 april 23.59 uur

Lees verder

Op 1 juli 2024 passen wij de huur aan

Donderdag 11 april 2024

Hoeveel we de huur aanpassen, hangt af van het type woning, de huurprijs en ook van het inkomen van de huurder

Lees verder